Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Navijači blokirali cestu

Ludnica u Milanu: Stigao neponovljivi Ibra, dočekao ga Boban, jedva napustili aerodrom

Zlatan Ibrahimović sletio je u Milano, a na aerodromu su ga dočekali navijači i Zvonimir Boban.

Zvonimir Boban dočekao Zlatana Ibrahimovića (Foto: Screenshot)

Nakon devet godina Zlatan Ibrahimović vratio se u Milano. 38-godišnji napadač sletio je u utorak ujutro na aerodrom Linate u Milanu privatnim zrakoplovom iz Stockholma.

Ibrahimovića su na aerodromu dočekali Zvornimir Boban i ekipa TV Milana, dok su se navijači okupili pred vratima. Trebalo je nekoliko minuta da njegov automobil napusti aerodrom jer su navijači blokirali cestu uzvikujući njegovo ime i pokušavajući se slikati.

Dani Olmo Olmo potvrdio Španjolcima veliku vijest i otkrio koliko je ponuda stiglo: ''Moramo pokušati pronaći rješenje''

Švedski napadač danas će biti podvrgnut liječničkom pregledu te u petak održati predstavljanje pred novinarima. Ibrahimović je dogovorio šestomjesečni ugovor s opcijom produljenja na još jednu sezonu, koja se može aktivirati automatski ako se ispune određeni uvjeti.

Talijani pišu da bi njegova plaća trebala iznositi 3,5 milijuna eura po sezoni, dok naknade za transfer nema jer je stigao kao slobodan igrač nakon isteka ugovora s LA Galaxyjem.

Ibrahimović je već igrao za Milan od 2010. do 2012. godine te je postigao 56 golova u 85 službenih utakmica za Rossonere.

 

Nastavi čitati

Nastavi čitati