Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zidaneu prijeti otkaz

Real traži novog trenera: Perez sprema senzaciju i vraća omiljenog stručnjaka?

Nakon remija u gradskom derbiju s Atleticom, sve su glasnije spekulacije da Real traži novog trenera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zinedine Zidaneu prijeti otkaz, a na klupi Reala mogao bi ga zamijeniti Carlo Ancelotti, piše španjolski Don Balon.

Talijanski stručnjak proveo je dvije sezone u Realu, a ove jeseni dobio je otkaz u Bayernu. Talijanski mediji već duže vrijeme spekuliraju kako je glavni kandidat za preuzimanje talijanske reprezentacije koja se nije uspjela plasirati na Svjetsko prvenstvo i traži novog izbornika.

Ancelotti je s Realom 2014. osvojio Ligu prvaka, jubilarnu desetu titulu, no sljedeće sezone dobio je otkaz. Međutim, ostao je u dobrim odnosima s Florentinom Perezom koji je trenutačno izrazito nezadovoljan igrom i rezultatima Reala te navodno razmišlja o povlačenu drastičnih poteza, pa čak i smjeni Zidanea ako pod hitno ne vrati Real na put pobjeda.

Barcelona je pobjegla Realu na deset bodova razlike tako da je obrana titule španjolskog prvaka jako teška misija za Madriđane, no ostaje im borba za obranu Lige prvaka.

Real je u dubokoj krizi, nema rezultat, a što je još gore nema ni igru. Glavni igrači Reala potpuno su izvan forme, najviše se to odnosi na Cristiana Ronalda koji je u posljednjih osam kola zabio samo jedan pogodak, što mu se do sada nikada nije dogodilo otkad je u Realu.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider