Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Otkrio planove

Ancelotti se oglasio o preuzimanju Hrvatske: "Želim ozbiljan projekt"

Carlo Ancelotti je napokon otkrio svoje planove.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Carlo Ancelotti trenutno je možda i najpoznatiji nezaposleni trener na svijetu. Don Carlo dobio je otkaz u Bayernu nakon lošeg starta sezone i gubitka kontrole nad svlačionicom, postavši prvi trener u povijesti kluba koji nije dočekao kraj Oktoberfesta na klupi bavarskog velikana.

Nije trebalo dugo čekati na spekulacije o njegovoj budućnosti, a jedna je bila posebno zanimljiva hrvatskoj javnosti: talijanska Gazzetta dello Sport pisala je da bi Ancelotti mogao preuzeti klupu Hrvatske u slučaju plasmana na Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

O svojim planovima napokon se oglasio i sam Ancelotti u razgovoru za talijanski Radio Anch’io lo Sport, a jedno od pitanja bilo je i moguće preuzimanje Hrvatske.

''Želim ozbiljan projekt koji će mi dati vrijeme i mir, iako je to teško naći u ovom poslu'', rekao je Ancelotti.

''Svakog dana pojavljuju se nove glasine o mojoj budućnosti – Hrvatska, Kina, Everton, Chelsea… Kada se spominje Chelsea naljuti se moj prijatelj Antonio Conte, s kojim često razgovaram'', dodao je i otkrio da će uzeti odmor do kraja sezone.

''Veselim se 30. lipnju kada moj ugovor s Bayernom službeno istječe, tada ću razmatrati nove ponude'', rekao je Don Carlo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider