Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Osijek u krizi

Zekić brutalno iskren: ''Ni ovaj bod nismo zaslužili, Pilj i Postonjski su nam održali lekciju nogometa!''

Zoran Zekić nije skrivao nezadovoljstvo nakon remija s Varaždinom.

Zoran Zekić (Foto: Robert Fajt / CROPIX)

Osijek i Varaždin sastali su se u 18. kolu SuperSport HNL-a i još jednom su obje momčadi ostale kratkih rukava. Osijek ne zna za pobjedu još od listopada, a Varaždinci još i duže, od kraja rujna.

Osijek je u posljednjim minutama utakmice izvukao bod preko Bralića koji je u maniri napadača zatresao mrežu i postavio konačnih 2:2.

Nakon utakmice Zoran Zekić nije skrivao nezadovoljstvo predstavom svojih igrača.

"Dobro smo krenuli, zabili gol u pravo vrijeme, a nakon toga neobjašnjiva naša igra. Pilj i Postonjski su nas naučili jednu lekciju nogometa kako se u sredini terena igra hrabro, s pravim odlukama, s nanošenjem lopte na našu zadnju liniju, jednostavno, jako smo to sporo radili i bili smo bezidejni, bez hrabrosti, na kraju se to svelo na duge lopte na Miereza, naravno da mi se to nimalo ne sviđa'', rekao je Zekić pa dodao:

Marin Pilj i Zoran Zekić Osijek vraća ljubimca Kohorte: Dobio je ovacije na Opus Areni u jeku najveće krize divider

''Nije mi ugodan trenutak, ne osjećam se baš ni najbolje, posebno zbog naših navijača, ja imam veliku odgovornost, ovo je moj grad, možda bih to u nekoj drugoj sredini malo lakše podnosio, ali to je naš trenutak, moramo se s tim boriti, nadam se da ćemo dati sve od sebe zadnju utakmicu protiv Slavena i onda ići mirnije dalje, jer ovako ne možemo dalje, zaista ne možemo bez da se lažemo", iskreno je kazao strateg Osijeka.

Navijači Granade Tragedija na utakmici španjolske La Lige: Navijač doživio srčani udar, utakmica prekinuta divider

"Jedna jako teška utakmica. Na kraju je sretan ishod jer mislim da, ajmo realno i pošteno, a to je nekad varijabilno, možda nismo ni zaslužili bod po prikazanoj igri. Za razliku od nekih drugih utakmica gdje smo možda zaslužili više pa nismo dobili. Nije bilo dobro u nijednom smislu. Ni karakterno, ni trkački, ni tehničko taktičko. Dosta smo visili, posebno drugo poluvrijeme. Naravno, meni to nije drago, ali iz ove kože ne mogu. Sad sam uvijek pod dojmom, ali naravno kad se malo splasnu emocije, imat ću još više želje i htijenja da popravim to što prije. Nismo izgledali kao momčad", zaključio je Zeka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider