Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
oklada stoljeća

Vidoviti MMA obožavatelj: Na UFC-u izvukao gotovo pola milijuna dolara na samo jedan uloženi

Stanoviti Andrew Collins dobio je 475 tisuća dolara na jedan uloženi dolar.

Jones vs. Gane (Foto: Afp)

Hrvatski MMA fanovi mogli su uživati u UFC-u 285 protekli vikend, dok će ovaj uživati u prijenosu UFC-a 286, no nijedan obožavatelj na svijetu nije s tolikim guštom ispratio okršaj Jona Jonesa i Ciryla Ganea kao stanoviti Andrew Collins.

On je naime pogodio dva listića, koje mnogi zovu kladioničarskim ubodom stoljeća.

Jon Jones Jon Jones žestoko napao Miočića: "Tri puta si me odbio prošle godine, a čujem da se možda ni sad nećemo boriti!" divider

Uhvatio je šest parova na prvom tiketu i pet na drugom, te na jedan uloženi dolar dobio čak 475.000. Svih šest parova bile su borbe s UFC-a 285, a njegov dobitak oduševio je čak i kladionicu koja mu je isplatila spomenutu lovu.

Na prvom tiketu šest parova, na drugom pet

Otvorio je s prognozom da će Dricus Du Plessis pobijediti nokautom u drugoj rundi, zatim da će Cody Garbrandt slaviti sudačkom odlukom, pa se prebacio na glavni program večeri. Na startu je pogodio da će Bo Nickal završiti svog suparnika već u prvoj rundi, da će Shavkat Rakhmonov pobijediti prekidom u trećoj rundi. Nanjušio je ogromno iznenađenje i pobjedu Alexe Grasso u četvrtoj rundi prekidom, odnosno pobjedu Jona Jonesa prekidom.

Francis Ngannou Francis Ngannou protiv Ante Delije?! Bivši UFC prvak otkrio potencijalnog novog poslodavca! divider

Na drugom listiću ponovio je identične parove, samo je izostavio Jona Jonesa.

Njegov dobitak potvrdili su iz kladionice producentu Helwanijeva MMA Houra, a Collins, otac šestero djece, sad je korak bliže svojoj kući iz snova.

Collins nije jedini otišao kući s hrpom love tu večer, dobio je i slavni kanadski pjevač Drake, koji je zaradio 1,7 milijuna dolara na okladu da će Jones pobijediti Ganea nokautom ili prekidom.

UFC 285 UFC 285 (Foto: Screenshot)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider