FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
USKORO ĆE OTKRITI

Francis Ngannou protiv Ante Delije?! Bivši UFC prvak otkrio potencijalnog novog poslodavca!

Unutar nekoliko dana moglo bi biti poznato gdje će Francis Ngannou nastaviti svoju MMA karijeru.

Francis Ngannou (Foto: Afp)

Turbulentno je završila epizoda Francisa Ngannoua u UFC-u. Kamerunac je najveću svjetsku MMA promociju napustio kao prvak teške kategorije, budući da se s UFC-om nije uspio dogovoriti oko uvjeta novog ugovora.

Ngannou je tražio dozvolu da može odrađivati boks mečeve, ali i još neke stavke koje UFC nije bio spreman prihvatiti, tako da je došlo do razlaza.

Ngannou uskoro objavljuje novog poslodavca

U međuvremenu on nije dogovorio niti jedan boks meč, ali niti novog poslodavca, koji bi mu tako što dozvolio. Barem za sada, budući da je sam otkrio kako je blizu odluke o idućem koraku u karijeri.

"Blizu sam donošenju odluke, ali nisam još prelomio. Tu je PFL i tu je ONE Championship. Blizu sam, čim odlučim znat ćete", rekao je Ngannou u MMA Houru Ariela Helwanija, otkrivši i kako nije mogao vjerovati da će pronaći nekoga tko će ga platiti bolje od UFC-a, no da je uspio.

Ante Delija protiv najboljeg na svijetu?

Nas naravno najviše intrigira ovaj spomen PFL-a, promocije čiji je prošlosezonski prvak naš najbolji teškaš Ante Delija.

Ngannou je već ranije koketirao s PFL-om, tako da nas to ne bi začudilo. Ngannou u tom slučaju ne bi mogao uskočiti u ovosezonski turnir, osim kao zamjena u slučaju nečije ozljede, no nema sumnje da bi promocija za njega pronašla nešto uzbudljivo i zanimljivo.

Ante Delija protiv Francisa Ngannoua? To izgleda jako intrigantno i moramo priznati da bismo svakako voljeli vidjeti.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider