FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
POSTALO JE ŽESTOKO

Jon Jones žestoko napao Miočića: "Tri puta si me odbio prošle godine, a čujem da se možda ni sad nećemo boriti!"

Žestoka i izravna poruka za Stipu Miočića došla je od strane Jona Jonesa.

Jon Jones (Foto: Profimedia)

Jon Jones uspješno se vratio u UFC-ovo borilište, ekspresnom pobjedom protiv Ciryla Ganea, vrijednom osvajanja titule prvaka teške kategorije.

UFC UFC u 2023. godini: Raspored, rezultati, snimke borbi i prijenosi na gol.hr-u divider

Odmah nakon borbe prozvao je Stipu Miočića, zatraživši okršaj protiv najvećeg teškaša u UFC povijesti, na što je Stipe brzo reagirao prihvaćenjem i potvrdom kako će se boriti u srpnju.

Jonesova prozivka iz čista mira

Ipak, samo desetak dana kasnije, od Jonesa je došla prva negativna poruka. Putem Twittera otvoreno je prozvao Stipu Miočića da ga je tri puta prošle godine odbio, dodavši i kako nije siguran u njihovu ovoljetnu borbu.

"Stipe, samo ti, UFC i ja znamo istinu, odbio si me tri puta u 2022. godini, u srpnju, rujnu i prosincu. Sad čujem glasine da se nećemo boriti niti ovog srpnja", napisao je Jones.

Nije morao dugo čekati odgovor. Stipe Miočić hladno mu je odgovorio plakatom njihove borbe uz jednostavnu poruku:

"Vidimo se u srpnju!"

Je li Jones htio samo dobiti Miočićevu pažnju ili je ovo pokušaj početka svojevrsnog trash talka rata prije borbe koja slijedi, teško možemo znati. 

No, glavno je da je Stipe bio prisutan i spreman. O tome što se događalo u spomenutim mjesecima prošle godine vjerojatno ni dalje nećemo znati ništa, odnosno, kao što je Jones i napisao, ostat će između UFC-a, Stipe i njega.

Najvažnije je da se borba sad ugovori i odradi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider