Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OVO JE SKUPO

Zajec objavio fotografiju koja sve govori: Na njoj je čovjek kojeg su mnogi i zaboravili

Dinamo je nakon 26 godina prekinuo čekanje.

Dinamova zastava (Foto: Srđan Vrančić/Cropix)

Napokon se i to dogodilo. Zagrebački Dinamo ostvario je prvu pobjedu ove sezone u Ligi prvaka svladavši Salzburg u gostima te tako još jednom učinio ponosnima svoje navijače.

Nakon tri kola Dinamo ima jednu pobjedu, ali onu u gostima. Nevjerojatno je mlađim generacijama zazvučao podatak kako je to tek prva gostujuća pobjeda Plavih u Ligi prvaka nakon dugih 26 godina.

Bilo je to sad već davne 1998. godine kada je Dinamo pobijedio Ajax s 1:0 golom Josipa Šimića, mlađeg brata hrvatskog reprezentativca Darija. Bio je to trenutak karijere za mlađeg Šimića koji se nije često spominjao u javnosti, sve do ove velike pobjede u Salzburgu.

Dinamov predsjednik Velimir Zajec objavio je na Instagramu fotografiju nakon utakmice upravo s Josipom Šimićem, koji je bio u Salzburgu kao i tisuće drugih dinamovaca.

To je dodatno oduševilo navijače, kao i činjenica da Dinamo, na opće iznenađenje nogometne Europe, nakon tri kola ima više bodova (4) od minhenskog Bayerna (3), koji se ispucao na Modrima te nakon toga dva puta izgubio, od vodeće Aston Ville i Barcelone.

  Martin Baturina zabio gol Monacu VIDEO Pogledajte ponoćnu objavu Dinama: Napisali samo kraticu, ali sve je nasmijao Baturina divider

Stefan Ristovski VIDEO Ristovski uzeo mobitel u ruke i snimio posebnu poruku za navijače Dinama divider

RB Salzburg - Dinamo Susjedi oduševljeni: "Vreća za Bayern, ne i za ostale. Razbili su Salzburg, a Bjelica ima samo jednu želju" divider

Martina Baturina Austrijanci posebno izdvojili Baturinu, a za jednu stvar tvrde da nije bila iznenađenje divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu Troy... 🤣💸

🗣: "Potrošio sam 96 tisuća eura na zabavi uz bazen, 96 tisuća eura u hotelu s kasinom ujutro, te navečer 72 tisuće eura." 🤣

📸: AFP
Bjelica o tome kako mu je bilo s tribine gledati utakmicu? 😂😂😂😂

📸: Ronald Goršić/CROPIX
🗣: "Ne znam koga bih izdvojio, svi su bili sjajni." 😄🔵

📸: Goran Mehkek / CROPIX
Junak Dinamovog večerašnjeg trijumfa! 🔵💪

📸: Ronald Gorsic/CROPIX