Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pratite na gol.hr-u

SALZBURG - DINAMO: Evo kad počinje prijenos i gdje gledati utakmicu

Dinamo u 3. kolu Lige prvaka putuje u Salzburg i nada se kako može do bodova protiv uzdrmanog austrijskog prvaka.

Salzburg - Dinamo (Foto: GOL.hr)

Nogometaši Dinama igraju 3. kolo Lige prvaka protiv Salzburga u Austriji i taj susret bit će vrlo bitan za ambicije obje momčadi u nastavku natjecanja. I jedni i drugi ovaj susret označavaju kao svoju veliki priliku za bodove i milijune iz ovog natjecanja.

Međutim, ni jedni ni drugi nisu u bog zna kakvoj formi. Dinamo je poslije medenog mjeseca po dolasku Nenada Bjelice uzeo samo bod protiv Istre u subotu, dok su Austrijanci konačno prekinuli svoj loš niz rezultata okrenuvši jedva rezultat protiv Altacha.

Dinamu se vraća Nevistić, Petko pod upitnikom

Dinamo je od Bjeličina dolaska pobijedio Lokmotivu i Varaždin, odnosno remizirao u Istri, dok je u Ligi prvaka odigrao 2:2 protiv jakog Monaca kod kuće. Salzburg je prije Altacha pak izgubio po jednu utakmicu u Europi i prvenstvu ne zabivši ni gola, a pritom primivši čak devet komada.

Problem Modrima je dvojba oko nastupa Brune Petkovića, napadač Modrih vratio se s reprezentativnog okupljanja s problemima s aduktorom zbog kojeg je ušao tek u nastavku susreta na Drosini za vikend i nije poznato hoće li biti na raspolaganju.

S druge strane terena pak dolaze dobre vijesti jer se Ivan Nevistić navodno oporavio i trebao bi zauzeti svoje mjesto među vratnicama za važan europski susret. Danijel Zagorac će se vratiti na klupu.

Povijest nije na strani Dinama

No, na strani Modrih nije povijest. Malo tko će se sjetiti dvije uzastopne dobre utakmice Modrih među europskom elitom, a kako je u zadnjem susretu odigrao iznad svih očekivanja protiv jakih Francuza i kako je ovo utakmica za koju mnogi navijači Modrih smatraju kako je moraju dobiti ili uzeti barem bod, mogući poraz mogao bi se loše odraziti na psihičko stanje svlačionice, koju je vrlo vjerojatno uzdrmao samo bod u Puli.

Salzburg, koji je uoči početka ligaške faze Lige prvaka djelovao kao bolja momčad od Modrih je pak u katastrofalnoj situaciji u Europi, u dosadašnje dvije utakmice nije uzeo ni boda. Ne samo to, nego nije zabio ni gola, a primio ih je čak sedam. U posljednjem kolu čak četiri na svom stadionu od Bresta i s gol razlikom 0:7 trenutačno je na 34. mjestu ligaške faze.

Utakmica će se igrati u srijedu od 21 sat uz prijenos na HRT-u 2.

SALZBURG - DINAMO, usporedba SALZBURG - DINAMO, usporedba (Foto: Sofascore)

Statistiku donosi Sofascore

Tablica Lige prvaka:

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Ključ Hajdukovog uspjeha! 🔑⚪

📸: Duje Klaric / CROPIX
Ozbiljne optužbe na račun Dinama. 🧐

📸: Goran Sebelic / CROPIX
UŽIVO iz Salzburga: Centar RB-a
Najveći, da je s nama, bi danas slavio svoj 60. rođendan. ❤️🇭🇷

"A dani se vrte,
ka basket, ka srića,
najlipšu si priču,
o mladosti priča." 🏀

📸: CROPIX