Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pohvale za Dinamo

Susjedi oduševljeni: "Vreća za Bayern, ne i za ostale. Razbili su Salzburg, a Bjelica ima samo jednu želju"

Dinamo je pobjedom protiv RB Salzburga u Ligi prvaka oduševio i susjede.

RB Salzburg - Dinamo (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

Dinamova pobjeda protiv RB Salzburga (0:2) u novom formatu Lige prvaka je glasno odjeknula u susjedstvu.

Nižu se redom pozitivne reakcije, komplimenti i pohvale, broji se koliko će milijuna sjesti na račun hrvatskog prvaka, ali i promatra tablica na kojoj su Plavi, između ostalog, preskočili i Bayern.

"Dinamo iz Zagreba prestigao Bayern na tablici Lige prvaka! Crvena zvezda među šest momčadi koji su na nuli", stoji u naslovu Kurira koji je u tekstu dodao da su Plavi "razbili na gostovanju Salzburg i laganom pobjedom 2:0 došli do četvrtog boga u Ligi prvaka".

Kao zanimljivost su dodali činjenicu da su sada na tablici bolji od Bayerna "koji ih je deklasirao 9:2."

Kiša još jednom donijela bodove Dinamu

U sličnom tonu piše i Mozzart Sport koji u svom naslovu ističe "Vreća za Bayern, ne i za ostale: Prva pobjeda Dinama". Velikom uspjehu hrvatskog prvaka posvetili su poveći dio teksta, a izdvajamo neke od zanimljivijih dijelova.

Izdvojili su podatak da je Dinamo opet na kiši uspio doći do bodova, bili su blizu pobjede protiv Monaca na Maksimiru, a sada su uzeli sva tri protiv Salzburga:

"Za Bayern vreća za iskaljivanje bijesa, ne i za ostale. Dajte kišu, neka se nebo otvori, neka se travnjak natopi. Bit će to želja Nenada Bjelica i za naredne utakmice. Jer uzeo je hrvatski prvak Monacu na Maksimiru bod po nevremenu, mogao i sva tri. Zato je na gostovanju Salzburgu i probio se do zone play-offa."

Također, dodaju da Dinamo neće ostati upamćen kao statist u elitnom klupskom natjecanju:

"Šampionska utrka je maraton i u njoj Dinamo dva desetljeća unazad odlično pliva, a Liga prvaka je za dokazivanje i predstavljanje cijelom svijetu. Neće ostati Plavi upamćeni kao puki statisti, kao netko tko je zalutao u natjecanje, na koga će gledati kao da mu tu nije mjesto, a bilo je takvih situacija u prošloti."

Naravno, pohvalili su i Nenada Bjelicu za kojeg pišu da "zna igrati na rezultat, nekad dopadljivo, češće ružno, uz dosta žrtve, ali cilj bude ispunjen". Dodaju da su ga baš zato pozvali nazad na Maksimir, pa i da "uvede red, da od ekipe napravi vojsku koja se nikad ne predaje".

Prva gostujuća pobjeda nakon 26 godina

Srpski Mondo je pohvalio Dinamo istaknuvši da su upisali veliku pobjedu u Ligi prvaka, istaknuli su koliko milijuna ide u Zagreb, a i dodali su da se "ovako ulazi u play-off".

Telegraf je pak izdvojio podatak da je ovo bila prva Dinamova pobjeda u gostima nakon 26 godina!

U sličnom tonu piše i Klix.ba koji u svom naslovu ističe "Dinamo nakon 26 godina slavio gostujuću pobjedu u Ligi prvaka, pao je Dedićev Salzburg."

Stefan Ristovski i Josip Mišić FOTO Mišić poslao poruku Ristovskom uz hit Marka Perkovića Thompsona divider

Nenad Bjelica Bjelica oduševljen: "Imamo šansu biti među 24. Pokoje pivo igračima? Večeras nema limita…" divider

Martin Baturina zabio gol Monacu VIDEO Pogledajte ponoćnu objavu Dinama: Napisali samo kraticu, ali sve je nasmijao Baturina divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu Troy... 🤣💸

🗣: "Potrošio sam 96 tisuća eura na zabavi uz bazen, 96 tisuća eura u hotelu s kasinom ujutro, te navečer 72 tisuće eura." 🤣

📸: AFP
Bjelica o tome kako mu je bilo s tribine gledati utakmicu? 😂😂😂😂

📸: Ronald Goršić/CROPIX
🗣: "Ne znam koga bih izdvojio, svi su bili sjajni." 😄🔵

📸: Goran Mehkek / CROPIX
Junak Dinamovog večerašnjeg trijumfa! 🔵💪

📸: Ronald Gorsic/CROPIX