Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dobio i otkaz u klubu

S Kinezima nema šale: Reprezentativac pokušao prevariti zakon pa završio u zatvoru

Kineski nogometaš i povremeni reprezentativac u istom je danu dobio otkaz u klubu i završio u zatvoru.

Yu Hanchao (Foto: Afp)

Povremeni kineski nogometni reprezentativac reprezentativac Yu Hanchao dobio je otkaz u najboljem tamošnjem klubu Guangzhou Evergrandeu te je završio 15 dana u pritvoru jer je pokušao lažirati automobilsku tablicu.

Ronaldo prolazi kroz obranu Spartaka Prošle su 22 godine od fenomenalne minijature Ronalda na "oranici" vrijedne finala Kupa UEFA-e

Kako bi se smanjila koncentracija automobila na cestama u najvećim kineskim gradovima postoji raspored kretanja istih. Koji automobili smiju na cestu određenom dana ovisi o registarskoj tablici, koju je Hanchao pokušao promijeniti.

Snimljen je kako slovo E na svojoj tablici mijenja u F tako da markerom boja donju crticu na slovu E.

Ivan Rakitić i Luis Suarez (Foto: AFP) Velika napetost u Barceloni: Jako ljutiti Rakitić namjerava zagorčati život lažljivim šefovima

Nedugo nakon što se snimka našla na društvenim mrežama policija ga je privela u policijsku postaju, te će ga tamo zadržati 15 dana. Nekoliko sati nakon toga dobio je otkaz u klubu čije boje nosi već šest godina.

Yu Hanchao je lijevokrilni napadač koji je u karijeri upisao preko 300 nastupa za tri različita kineska kluba, dok je za reprezentaciju upisao 59 nastupa i devet pogodaka.

Zlatko Dalić (Foto: AFP) Zoran Mamić napušta Hrvatsku i postaje izbornik, Dalić dobio astronomsku ponudu: Zlatko na velikom iskušenju!

 

Više o

Nastavi čitati