Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uvjeren u pobjedu Engleza

Rooney: "City će uništiti Real, a Haalanda nitko ne može zaustaviti"

Prva utakmica polufinala Lige prvaka Real Madrid - Manchester City igra se sutra od 21 sat.

Wayne Rooney (Foto: Afp)

Pred sutrašnje polufinale Lige prvaka između Real Madrida i Manchester Cityja oglasio se Wayne Rooney, za kojeg nema ni najmanje dvojbe da će City otići u finale.

"Manchester City neće samo pobijediti Real Madrid u polufinalu Lige prvaka već će ih uništiti", kazao je legendarni engleski nogometaš.

"Naravno, mogu biti u krivu, ali mislim da je City na drugoj razini. Nikad ne možete otpisati momčad s iskustvom i poviješću kao što je Real, ali ne bih se kladio na njih. Mislim da je ovo Cityjeva godina", piše u kolumni za The Times.

Bernardo Silva i Erling Haaland Cityjeva zvijezda: "Ne bojimo se Reala. Da nemaju Modrića, Kroosa, Benzemu, ne bi ništa osvojili" divider

Bivši napadač Manchester Uniteda uvjeren je da je ovo Cityjeva godina:

"Od početka sezone osjećam kako bi ovo mogla biti godina u kojoj će Pep Guardiola konačno pokoriti Europu s Cityjem. Nogomet koji njegova momčad prezentira posljednjih mjeseci i način na koji dostižu vrhunac samo potvrđuju moje misli."

Nitko ne može zaustaviti Haalanda

Smatra kako bi točka prevage mogao biti sjajni norveški napadač Erling Haaland.

"Prije godinu dana izbacili su City, ali sada je drugačije. City je bolji u obrani, strpljivi su, a najveća promjena je Erling Haaland. Prošle sezone momčad se pogubila na pet minuta i zbog toga su izgubili, a s Haalandom se to neće dogoditi.

Real ne može igrati na isti način, u dvije prošlosezonske utakmice uzimali su loptu Cityju jer oni nisu imali pravu prijetnju iz kontranapada", smatra Rooney i dodaje da Haalanda nitko ne može zaustaviti.

"Mislim da ne postoji branič na svijetu koji ga može zaustaviti", zaključio je.


 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider