Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vraćanje na staro?

Ante Bišćan: "Zanimala bi me reakcija javnosti na Dinamovu utakmicu protiv Osijeka da je Čačić bio na klupi"

Bišćanov Dinamo u remiju s Osijekom nalikovao je na Čačićev, primijetio je voditeljski četverac u podcastu Utakmicu po utakmicu.

U HNL-u je sve riješeno još od pretprošlog vikenda, ali Dinamo protiv Osijeka nije izveo nijednog juniora u prvih 11 iako je trener Igor Bišćan to najavio po osiguravanju naslova. Voditeljski četverac podcasta Utakmicu po utakmicu primijetio je kako su Modri u Gradskom vrtu strašno nalikovali na momčad koju je vodio bivši šef Ante Čačić.

"Ovaj Dinamo meni je strahovito nalikovao na onaj Čačićev", započeo je Ivan Ljubić.

"Zanimala bi me reakcija javnosti da je ovu utakmicu vodio Čačić, Ljubičić na lijevom beku, nijedan junior u prvih 11, iako je prvenstvo osigurano i kontroliranih 0:0 protiv Osijeka, ovako mir i dobro", istaknuo je Mateo.

"Zato što je prvenstvo osvojeno", ubacila se Vale.

"Možda baš zato Ljubičić nije trebao igrati beka, nego nekoga probati na toj poziciji, ali što bi rekao Zoran Zekić, 'ne treba raditi medvjeđu uslugu tim mladićima i stavljati ih na silu i preko reda'", dodao je Mateo.

"Ali nije Ljubičić bio loš", prekinuo ga je Ljubić.

"Postoji i objašnjenje zašto ga je stavio na tu stranu - jer je želio dobiti više brzine i prodornosti po boku", objasnila je Vale.

Više o ovoj temi, ali i ostalim aktualnostima iz 33. kola Supersport HNL-a pogledajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu u ponedjeljak od 21 sat na gol.hr-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider