Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najavio polufinale

Cityjeva zvijezda: "Ne bojimo se Reala. Da nemaju Modrića, Kroosa, Benzemu, ne bi ništa osvojili"

Sutra od 21 sat igra se polufinale Lige prvaka između Real Madrida i Manchester Cityja.

Bernardo Silva i Erling Haaland (Foto: Afp)

Bernardo Silva najavio je polufinalni ogled Lige prvaka između Real Madrida i Manchester Cityja, koji se sutra igra na Santiago Bernabeuu.

"Poštujemo ih, ali ih se ne bojimo. Zašto bismo se bojali?" zapitao se portugalski nogometaš na konferenciji za novinare pa dodao da žele osigurati plasman u finale Lige prvaka i tako se osvetiti Madriđanima za prošlogodišnji poraz.

Iako su Građani slavili s 4:3 u prvom susretu na domaćem terenu i poveli s 1:0 u Madridu, nogometaši Reala su čudesnim preokretom nadoknadili dva pogotka minusa i utakmicu odveli u produžetke.

Rakow U pet godina stigli iz treće u prvu ligu, a sad su osvojili titulu s igračem koji je zabio za Vatrene divider

Tamo je Karim Benzema zabio za konačnih 3:1, ukupnih 6:5, i odveo Real u finale Lige prvaka. Bio je to težak udarac za City, koji to dobro pamti.

"Bili bismo glupi da ih ne poštujemo, ali imamo cilj, znamo da smo prošle godine izgubili. Ove godine to želimo odraditi na drugačiji način", kazao je portugalski nogometaš.

Za kraj dodajmo da je Portugalac iznenadio jednim odgovorom:

"Da Real nije imao Modrića, Kroosa, Viniciusa, Benzemu, ne bi ništa osvojili. Dres ne radi ništa sam po sebi..." zaključio je.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider