Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
promjena raspoloženja

Nova velika srpska zvijezda saznala lošu vijest usred davanja izjave: Prvo je mislio da mu lažu

Dušan Vlahović je mislio da ga zafrkavaju kad su mu rekli za preokret u Portugalu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Glavna priča sinoćnjeg nastavka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. je čudesan preokret Portugala, točnije Cristiana Ronalda protiv Irske.

Povratnik u Manchester United trebao je biti tragičar utakmice zbog promašenog penala kojeg je oteo sjajnom izvođaču kaznenih udaraca i čovjeku koji ga je izborio, Bruni Fernandesu. No u svom je pobjedničkom stilu Ronaldo večer okrunio titulom heroja i novog rekordera po broju golova u internacionalnom nogometu.

Cristiano je prvo zabio u 89. minuti za 1:1, a potom za pobjedu debelo u sudačkoj nadoknadi, u 96. minuti. To je Portugalu donijelo važna tri boda u borbi za prvo mjesto u skupini koje izravno vodi na SP u Katar.

Glavni konkurent Portugalcima, Srbija bila je slobodna ovo kolo pa je u Debrecenu odradila prijateljski susret protiv Katara koja je pregazila s 4:0. Jedan od strijelaca bio je Dušan Vlahović, 21-godišnji napadač Fiorentine.

gol expired Taktičke varijante za Slovačku: Rizik je igrati na nulu, a nema centarfora za centaršutove. Je li došlo vrijeme za promjene? divider

Vlahović je oduševio nogometnu Europu prošlom sezonom i povezivalo ga se s prelaskom u Tottenham. Čini se kao napadač koji će ubrzo postati nezamjenjiv u reprezentaciji naših istočnih susjeda.

''Čuli smo da je 1:1 u Portugalu. Nema veze, sad je sve na nama…'', ponadao se Vlahović, a onda mu je netko dobacio da je 2:1

''Za koga? Ma laže sto posto. Lažeš… ''

Potom je pitao na engleskom nekog sa strane je li on Portugalac pa je tek njemu povjerovao. Raspoloženje mu se drastično promijenilo.

''Ovisimo o sebi, ako pobijedimo sve do kraja idemo na Svjetsko prvenstvo. Tako da nema puno kalkulacija. Bolje da ne gledamo ostale ekipe.''

Portugal ima 10 bodova nakon četiri utakmice, dok Srbija ima utakmicu manje i tri boda manje. U Beogradu je završilo neriješeno između ova dva protivnika.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider