Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lavina bijesnih reakcija

Glasina da je Ronaldo ponuđen Atleticu izazvala požar na internetu: Pet opcija za portugalsku superzvijezdu!

Cristiano Ronaldo napušta Manchester United te želi prijeći u klub koji će igrati u Ligi prvaka i ima ozbiljne aspiracije…

Cristiano Ronaldo u dresu Real Madrid protiv Atletica (Foto: Afp)

Situacija oko Cristiana Ronalda u Manchester Unitedu potakla je brojne glasine koje se šire munjevitom brzinom.

Jučer je doveden u svezu s Barcelonom. Portugalčev agent Jorge Mendes i predsjednik Barcelone Joan Laporta sastali su se u ponedjeljak na večeri u katalonskoj metropoli i, među ostalim, razgovarali o toj mogućnosti.

Jana Koščak i Ivana Španović Čudu hrvatske atletike naklonila se i slavna Srpkinja, ispisala je povijest kraljice sportova divider

Već sinoć pojavila se priča da je na adresu Atletico Madrida stigla senzacionalna ponuda. Novinar Sky Sporta i Calciomercata Matthew Thompson objavio je na Twitteru da je Ronaldo ponuđen Rojiblancosima.

Ronaldo ponuđen Atleticu, navijači bijesni

Ta je informacija izazvala požar na društvenim mrežama i digitalnim platformama koje prate madridski klub. Javili su se brojni poznati i nepoznati navijači Atletica. Reakcije su uglavnom negativne, ali bilo je i pozitivnih. Neki misle da Atleticu nasušno treba superzvijezda s takvim pobjedničkim stavom.

Ronaldo je godinama igrao u Atleticovu mrskom gradskom rivalu Realu i često je bio na udaru Atleticovih navijača, koji ga nisu podnosili, najblaže rečeno. Otvoreni animozitet bio je obostran.

Stipe Miočić i Jim Walter Rođeni brat izbo Miočićeva bivšeg menadžera pa im ubio majku i baku divider

No puno puta je dokazano i pokazano kako su u nogometu mogući kopernikanski obrati. Ne bi bilo prvi puta da velika zvijezda prijeđe u redove rivalskog kluba.

Budući da se čini kako Alvaro Morata opet neće ostati na Wanda Metroplitanu, Atletico traži napadača.

S 37 godina portugalska superzvijezda želi nastaviti igrati na najvišoj razini, no Atletico se zbog burne prošlosti međusobnih odnosa ne čini kao najbolja destinacija.

Pet opcija 

Madridski As piše da postoji pet realnijih mogućnosti. Prva je Bayern, s kojim je povezivan već neko vrijeme, a druga je Barcelona. S mogućnosti u izravnoj je svezi Robert Lewandowski, koji želi napustiti Bayern i prijeći u Barcelonu, ali to nikako da se dogodi. Rasplet te priče bit će ključan za mogući Ronaldov transfer u Bayern ili Barcelonu.

Treća opcija je Chelsea. Nekoliko dana nakon što je postao vlasnik Chelseaja, Todd Boehly otputovao je u Portugal kako bi se sastao s Mendesom. Amerikanac je informirao Ronaldova agenta kako Thomas Tuchel ne bi imao ništa protiv da njegov klijent prijeđe na Stamford Bridge.

gol expired VIDEO Rijeka zanimljivom snimkom potvrdila dolazak velikog pojačanja! divider

Nakon što se Romel Lukaku vratio u Inter, Chelsea traži novog napadača. Ronaldo je ozbiljna opcija.

Četvrta i peta opcija predstavnici su talijanskog juga - Napoli i Roma. Ne izgleda realno jer Ronaldo traži klub koji ima najviše aspiracije, ali i mogućnosti, a Napoli i Roma baš i ne spadaju u tu skupinu.

Ronaldo želi Ligu prvaka

Napolitanci su navodno poslali ponudu Ronaldu i izrazili želju da postane njihov „novi Maradona“. Aurelio De Laurentiis želi u Napulju oživjeti 80-te, no teško da ima snage i moći to izvesti.

Roma je bila prva koja je izrazila želju da angažira Ronalda nakon što je postalo jasno da želi napustiti Old Trafford.

Jose Mourinho glavni je adut Vučice u tom pokušaju. Kako stoje stvari, sve će ostati na pokušaju jer Roma nije ni blizu Ronaldovih uvjeta. Rimljani neće igrati u Ligi prvaka, a to je već u startu jako teško nadoknadiv minus.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider