Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Senzacionalni transfer

VIDEO Rijeka zanimljivom snimkom potvrdila dolazak velikog pojačanja!

Čeka se službena potvrda je Alen Halilović novi igrač Rijeke!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Budući da je na Twitteru osvanula fotografija Alena Halilovića na Rujevici, čekala se samo službena potvrda Rijeke, a ona je stigla u kasnovečernjim satima - Halilović je novo pojačanje kluba s Kvarnera!

Nakon što je dvije godine igrao u drugom razredu engleskog nogometa, prvo za Birmnigham, a potom za Reading koji mu nije ponudio novi ugovor, Halilović se odlučio vratiti u hrvatski nogomet ne bi li oživio nogometnu karijeru.

Sa samo 17 godina ostvario je transfer karijere prešavši iz Dinama u Barcelonu, ali ondje se nije snašao. Prodali su ga Katolonci njemačkom HSV-u koji ga je pak poslao na posudbu u Las Palmas, a onda je u ljeto 2018. potpisao za još jednog europskog velikana, Milan.

Nažalost, ni ondje se nije uspio snaći. Ponovno je išao s posudbe na posudbu, prvo u Standard Liege, a potom u Heerenveen, ali u listopadu 2020. godine Talijani su odlučili prekinuti suradnju s njim.

Sada će pokušati oživjeti karijeri u Hrvatskoj, ali ne u Dinamu u kojem je započeo karijeru, već u Rijeci koja se već dokazala kao sjajna sredina za za oživljavanje karijere...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider