Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve su snimili

VIDEO Zvijezda na koju je nasrnuo Bjelica eksplodirala nakon poraza: U bijesu srušio kameru

Leroy Sane eksplodirao je nakon teškog poraza svog Bayerna kod Bayera u Bundesligi.

Leroy Sane (Foto: Profimedia)

Ligaški poraz u gostima kod Bayera (3:0) teško je pao Bayernu, a posebno Leroyju Saneu, koji je eksplodirao nakon trećeg pogotka u mreži bavarske momčadi.

Nakon što je Josip Stanišić načeo bavarsku mrežu, a u 50. minuti Alex Grimaldo udvostručio Bayerovu prednost, točku na i stavio je Jeremie Frimpong pogotkom u petoj minuti sučeve nadoknade. Sane je pokušao dostići Frimponga i spriječiti ga da pošalje loptu u mrežu bavarske momčadi, no nije uspio u tome.

Dok je na tribinama trajalo ludo slavlje domaćih navijača, kamera kraj Bayernovih vrata je snimila Sanea kako je potpuno izgubio živce. Prvo je snažno napucao loptu, a onda rukom udario i srušio kameru.

Bjelica se fizički sukobio sa Saneom

Podsjetimo, krajem siječnja hrvatski trener Nenad Bjelica je dobio tri utakmice suspenzije jer se na utakmici Union Berlina i Bayerna fizički sukobio sa Saneom, kojeg je prvo gurnuo pa udario.

Situacija je eksalirala na aut-liniji, kad se lopta otkotrljala izvan igrališta. Sane je htio uzeti loptu i brzo izvesti aut, no Bjelica je uhvatio loptu rukama. Kad je Bayernov igrač došao do lopte, Bjelica je dva puta zahvatio Sanea po licu:

Zlatko Dalić Evo što stoji iza Dalićeva posjeta Super Bowlu: Dogovoren je veliki projekt divider

"Bio sam u svojoj zoni i želio sam dati Saneu loptu, no on me gurnuo i reagirao sam na to", kazao je Bjelica nakon susreta za njemačke medije. Uskoro je dobio tri utakmice suspenzije, a nakon svega javno se ispričao njemačkom reprezentativcu i zvijezdi Bayerna.

Kako je Leroy Sane udario kameru, možete vidjeti OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider