Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
U Kustićevu društvu

Evo što stoji iza Dalićeva posjeta Super Bowlu: Dogovoren je veliki projekt

Na Super Bowlu vrhušku HNS-a ugostio je američki Hrvat Pete Radovich.

Zlatko Dalić (Foto: Goran Mehkek/Cropix)

Super Bowl, najvažniji sportski događaj u SAD-u koji bilježi rekordnu gledanost s tribina stadiona u Las Vegasu pratili su izbornik Zlatko Dalić, predsjednik HNS-a Marijan Kustić i predsjednik Rijeke Damir Mišković, i to s posebnim ciljem.

Naime, u Las Vegasu ih je ugostio američki Hrvat Pete Radovich, kreativni direktor televizije CBS Sports i višestruko nagrađivani producent, koji je s vrhuškom HNS-a dogovorio veliki projekt, a to je snimanje dokumentarnog filma o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, saznaje Nacional.

Radio na prijenosu Super Bowla

Radovich je bio zadužen za prijenos Super Bowla, a u središte hrvatske javnosti dospio je zbog objave na X-u (bivšem Twitteru).

Poznati producent pohvalio se kako je finale doigravanja u američkom nogometu odradio u majici s likom Miše Kovača koja je posljednjih godina izrazito popularna među navijačima Hajduka.

Luka Modrić VIDEO Navijač u kolicima ispunio veliki san: Putovao pet sati kako bi upoznao Modrića divider

"Ja ne mogu drugo… Ništa bez Miše, niti Super Bowl", poručio je Radovich, koji je veliki navijač splitskog kluba, ali i hrvatske nogometne reprezentacije. Tako je 2023. godine svoje voditelje obukao u kockaste dresove, i to zbog izgubljene oklade.

Već snimio dokumentarac o hrvatskim sportašima

Radovichu ovo neće biti prvi put da snima dokumentarac o uspjesima hrvatskog sporta.

Naime, prije deset godina, u suradnji s Novom TV, snimio je sjajan dokumentarni serijal pod nazivom "Barakude" o hrvatskoj vaterpolskoj reprezentaciji.

Serijal je pratio naše vaterpoliste od osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama 2012. u Londonu pa sve do kraja Europskog prvenstva 2014. u Mađarskoj.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider