Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trener Gorice prezadovoljan

VIDEO Šarlija za Dnevnik Nove TV: ''Nisam mislio da mogu biti opasni po nas, ali korner, odbijanac i eto…''

Dinko Jeličić i Zvonimir Šarlija stali su pred kamere Nove TV nakon slavlja Gorice protiv Hajduka 2:1.

Gorica je napravila veliki skalp na domaćem terenu, pobjedili su splitskog Hajduka s 2:1, odnosno potpunim preokretom u posljednjim minutama susreta. Strijelci za Goricu bili su u 87. minuti Dino Štiglec i u 92. minuti džoker s klupe Ante Matej Jurić.

Nakon utakmice trener Gorice Dinko Jeličić popričao je s našim Ivanom Forjanom.

''Nisam ja heroj, heroji su momci koji su odradili utakmicu na jedan jako dobar način s jako puno energije i vjere. Do kraja su vjerovali da možemo okrenuti utakmicu i to nas je na kraju nagradilo'', rekao je na početku pa dodao:

Slavlje u svlačionici Gorice VIDEO Ludo slavlje u Gorici, zavirite u svlačionicu Turopoljaca nakon šokantnog preokreta protiv Hajduka divider

''Jako dobro smo iskoristili dva tjedna reprezentativne pauze da momci mene osjete, da ja njih osjetim, da na neki način ubrizgamo nove ideje. Već u odnosu na Rudeš, već onaj bazični podatak posjeda lopte, vidimo da smo bili puno bolji, protiv realno kvalitetnijeg protivnika.''
Je li Vam ovo najveća pobjeda u trenerskoj karijeri?

''Pa moglo bi se reći, bilo je s Al Nassrom velikih pobjeda, ali definitivno jedan Hajduk pobijediti je vrh i složio bi se da je najveća pobjeda.''

Vidi se da je Gorici čvrste temelje udario Željko Sopić, sigurno se nadate da ćete izbjeći situaciju u kojoj je Gorica bila prošle godine.

''Upravo to što ste rekli, ideja od mog dolaska je nadograđivanje ideje Željka Sopića i stabiliziranje'', zaključio je Jeličić.

Šarlija zabio pogodak, ali to nije bilo dovoljno za slavlje Hajduka

Strijelac pogotka za Hajduk bio je stoper Zvonimir Šarlija koji je također stao pred kamere Nove TV.

''Iskreno, s moje pozicije, nisam vidio da mogu biti opasni po nas, ali dogodilo se. Korner, odbijanac, volej… naivno smo izgubili drugu utakmicu zaredom. Drugi put da smo izgubili iz kontre, te stvari su nedopustive za ovaj klub i ovu ekipu, to ćemo morati mijenjati ako želimo napredovat'', kazao je Šarlija pa rekao što je Leko u svlačionici:

Ivan Leko Leko kritizirao stanje terena pa dodao: ''Ne možemo se osloniti na to da Marko postigne 60 golova'' divider

''Pa ništa, nema puno priče u svlačionici nakon ovakvih utakmica'', zaključio je 26-godišnjak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider