Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Ovo je bilo emotivno

VIDEO Rakitić tješio Srbina na velikoj proslavi: Rasplakao se zbog životne tragedije

Na ulicama Seville priređen je veliki doček za Ivana Rakitića i društvo.

Ivan Rakitić i Nemanja Gudelj (Foto: Twitter/Relevo/Screenshot)

Po sedmi put u povijesti nogometaši Seville osvojili su Europsku ligu, a tim povodom za Ivana Rakitića i društvo priređen je veliki doček pred više desetaka tisuća navijača na seviljskim ulicama.

Nakon što su iz Budimpešte stigli zrakoplovom, crvenim autobusom bez krova krenuli su prema središtu grada. S ulica su im mahale tisuće razdraganih navijača u crvenim i bijelim majicama, a dva kapetana, Jesus Navas i Rakitić, izašla su s peharom pred lokalne fontane, na kojima tradicionalno slave velike uspjehe.

Zatim su otišli do gradske katedrale, a potom i gradske vijećnice, gdje ih je primio gradonačelnik te im zahvalio na sjajnom uspjehu.

Srpski nogometaš rasplakao se pred navijačima

S gradskog balkona nogometaši Seville obratili su se mnoštvu na trgu, a posebno je emotivno bilo onog trenutka kad je Nemanja Gudelj, srpski nogometni reprezentativac, uzeo mikrofon.

Iza njega je teška godina u kojoj je umalo ostao bez brata Dragiše, kojem je pozlilo na utakmici nižeg razreda španjolskog nogometa. Srušio se i ostao bez svijesti, bio je mrtav tri minute, ali liječnici su ga uspjeli spasiti. Trenutačno se dobro oporavlja i ugrađen mu je defibrilator.

Anthony Taylor VIDEO Bijesni navijači Rome dočekali engleskog suca: Nakon uvreda poletjele stolice divider

Nažalost, to nije bila jedina nedaća koja je zadesila srpskog nogometaša. On i njegova djevojka Anastasija Ražnatović ostali su bez djeteta. Bili su presretni zbog dolaska prinove, ali djevojka je morala prekinuti trudnoću.

Rakitić pokazao veliko srce

"Ovo mi je najteža godina u životu. Izgubio sam brata na tri minute. Izgubio sam bebu", kazao je Gudelj, koji se slomio pred navijačima i suigračima. Kada je Rakitić to vidio, odmah je zagrlio srpskog nogometaša i pozvao navijače da mu izraze podršku.

Počelo je skandiranje, a legendarni hrvatski nogometaš još je jednom pokazao koliko srce ima. Podsjetimo, nakon posljednjeg sučeva zvižduka on i Jesus Navas uzeli su majicu s imenom Sergija Rica, bivšeg suigrača i vratara PSG-a, koji je zaradio teške ozljede glave nakon pada s konja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider