Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Za Dnevnik Nove TV

Darijo Srna otkrio planove za Šahtarovu budućnost pa najavio Ligu nacija: "Hrvatska dolazi s drugačijim gardom u Rotterdam"

Darijo Srna došao je pogledati projekciju filma o Šahtaru "Football must go on" na Sunset Sports Media festival.

Na projekciju filma "Football must go on" na Sunset Sports Media festival stigle su delegacije HNS-a i Šahtara, među njima i legendarni kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna, koji je između ostalog najavio šanse Hrvatske u Ligi nacija. S njim je za Dnevnik Nove TV razgovarao Stipe Sladoljev.

Što je bilo najvažnije tijekom snimanja?

"Ekipa sa CBC-ja odradila je najteži posao, pratila nas je kilometrima od Kijeva do Varšave preko Rotterdama, Madrida, Milana i ostalih europskih gradova. Nije to lako snimati, puno odricanja, napora psihičkog i fizičkog, na kraju će im se to sve isplatiti i film će biti jako dobar“, započeo je Darijo Srna razgovor za Dnevnik Nove TV.

Arrigo Sacchi, talijanski trener Arrigo Sacchi za Dnevnik Nove TV otkrio koga bi radije gledao protiv Italije u finalu Lige nacija - Hrvatsku ili Nizozemsku divider

Šahtar ponovo prvak u ratnoj sezoni, jeste li zadovoljni?

"Uvijek želimo više, sad smo izvukli maksimum. Ostali smo bez stručnog stožera, 14 igrača, svojih investicija, oko 72 milijuna eura. Jako bitno, teško, nemoguće prvenstvo.“

Pod vodstvom Igora Jovićevića?

"Odradio je tešku godinu, jako dobru godinu, došao bez trofeja, osvojio ga. Napravio veliki korak u svojoj karijeri. Veliko iskustvo za njega i sve nas. Ali poznavajući svog predsjednika, nije dovoljno, idemo dalje unatoč teškoj situaciji.

Rođak Luisa Suareza VIDEO ''Rođak Luisa Suareza'' donio dobre vijesti u stresnom početku avanture u pustinji divider

Može li Hrvatska do trofeja u Ligi nacija?

"Moramo ga osvojiti! Hrvatska je za to danas sposobna. Nijednoj reprezentaciji svijeta i Europe nije lako protiv Vatrenih. Hrvatska u Rotterdam dolazi s drugačijim gardom, dolazi pobijediti Nizozemsku i osvojiti Ligu nacija“, poentirao je za kraj.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider