Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
SEDAM KRUGOVA KATRA

VIDEO ''Rođak Luisa Suareza'' donio dobre vijesti u stresnom početku avanture u pustinji

Prva epizoda serijala Sedam krugova Katra je pred vama.

U mjesecu lipnju središnji sportski događaj bit će završni turnir Lige nacija, koji ćete moći gledati na Novoj TV i gol.hr-u. Za zagrijavanje uoči novih utakmica Vatrenih pripremili smo vam serijal Sedam krugova Katra, u kojem ćemo pratiti novinarske avanture ekipe Dnevnika Nove TV.

Autor serijala Vlado Boban i njegovi kolege prolazili su kroz svakakve situacije u tih mjesec dana u Katru krajem prošle godine i ovo je jedinstvena prilika da vidite što se sve događa iza kulisa reporterskog posla.

Za Vladu i snimatelja Marija Kovačića u Dohi je avantura započela oduzimanjem kamera, a to je bio samo početak borbe s tamošnjom birokracijom.

''Rođak Luisa Suareza'' konačno je donio dobre vijesti našoj TV ekipi. Taksisti su dobili lekciju našeg Ivice Mede, a jedan je pak taksist našoj ekipi otkrio čudesan izum – zaštitu za lakat na vratima automobila.

Kako su se naši glavni likovi snašli u prvim danima u Dohi i što se sve krije iza onog što vidite u Dnevniku Nove TV, pogledajte u prvoj epizodi serijala Sedam krugova Katra.

Sljedeća je na rasporedu u subotu od 20 sati.

Rođak Luisa Suareza Rođak Luisa Suareza (Foto: GOL.hr)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider