Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
zagrijavanje za ligu nacija

Sedam krugova Katra: gol.hr uoči Lige nacija donosi sjajan serijal sa SP-a

Liga nacija je sve bliže, a do tada ćemo se zagrijati uz dosad neviđene snimke iz Katra.

Sedam krugova Katra (Foto: GOL.hr)

Ususret završnici Lige nacija gol.hr nudi jedan fantastičan povratak i prisjećanje na katarsku broncu. ''Sedam krugova Katra'' serijal je od sedam epizoda autora Vlade Bobana koji nudi neviđene snimke iza novinarskog i nogometnog kulisa kroz 36 katarskih dana koliko je proveo tamo.

Ovo je serijal mini epizoda u trajanju od sedam do deset minuta kojeg na gol.hr-u možete gledati od večeras do 13. lipnja, večer pred utakmicu Hrvatska – Nizozemska u Rotterdamu.

Svaka dva dana do polufinala Lige nacija

Svaka dva dana u 20 sati gol.hr izbacivat će novu epizodu koja nas vodi kroz novinarski posao na terenu iza kulisa uz brojne navijačke priče i peripetije s birokracijom katarskih vlasti.

''Ovo je projekt na kojem smo spontano počeli raditi od kad smo se okupili na letu za Katar 16. studenog prošle godine. Naime, moja inicijalna ideja, bila je snimati novinarski posao iz dana u dan na jednom ovakvom terenu iza kulisa s mobitelom za društvene mreže. Sve zapreke koje, iz prijašnjih iskustava, prolazimo s raznim dozvolama za snimanja, probleme s osiguranjem, navijačku ludnicu, što se događa u utrobi stadiona za vrijeme utakmica, anegdote po ulicama sa snimanja, kadrove koje ne smijemo snimiti kamerom, ali možemo mobitelom i još gomila drugih stvari. Na kraju je ispao jedan dinamičan serijal koji će se vjerujem svidjeti našim gledateljima'', rekao nam je autor projekta novinar sportske redakcije Nove TV Vlado Boban.

Kadrovi sa SP-a koje niste vidjeli na televiziji

U 36 dana snimanja u Katru, Vlado i kolege snimatelji Dejan Tatomir i Mario Kovačić prikupili su preko 10 sati materijala koji se nije emitirao na televiziji.

Kako se bliži završni turnir Lige nacija i interes navijača je ogroman vjerujemo kako će ovo biti duhovita, emotivna retrospektiva na sve što se događalo na Svjetskom prvenstvu kroz naše objektive. Vjerujemo kako će se ljudi rado prisjetiti još jednog velikog uspjeha Vatrenih i kroz ''Sedam krugova Katra''.

Osim Vlade ovaj projekt potpisuju montažer Ivan Malenica, producent Hrvoje Habunek i grafičar Marko Blazina.

 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider