Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pokazao veliko srce

FOTO Rakitić osvojio Europsku ligu pa se prisjetio bivšeg suigrača: Nalazi se na intenzivnoj njezi

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić nije zaboravio na Sergija Rica u finalu Europske lige.

Ivan Rakitić (Foto: Afp)

Ivan Rakitić s kapetanskom trake oko ruke predvodio je Sevillu do osvajanja Europske lige. Boljim izvođenjem jedanaesteraca svladali su Romu (5:2) i sedmi put u povijesti osvojili to natjecanje.

Legendarni hrvatski nogometaš zaradio je najveću ocjenu od svih igrača na terenu, a bio je nepogrešiv i u raspucavanju s bijele točke. Veliki pehar, koji je osvojio drugi put u karijeri sa španjolskim sastavom, podigao je u društvu Jesusa Navasa.

Zajedno su ispisali povijest španjolskog kluba, u koji su se vratili na zalasku karijere, a vjerojatno nisu mogli ni zamisliti nešto ljepše od osvajanja Europske lige, natjecanja u kojem su apsolutni rekorderi.

Rakitić nije zaboravio na Sergija Rica

Također, u velikom slavlju Rakitić i Jesus Navas nisu zaboravili na teškog stradalog Sergija Rica, vratara PSG-a, koji se posljednjih nekoliko dana nalazi na intenzivnoj njezi. Podignuli su dres s njegovim imenom i brojem 29 uz veliki aplauz navijača španjolske momčadi.

Podsjetimo, Rico je pri padu s konja zadobio teške ozljede glave. 29-godišnji španjolski vratar je stabilno, ali još uvijek na intenzivnoj njezi. 

Inače, Rakitić i Rico dijelili su svlačionicu, a zajedno su osvojili i Europsku ligu 2014. godine. 

Fotografiju Ivana Rakitića s Ricovim dresom možete vidjeti OVDJE.

Za kraj dodajmo da je Rakitić na proslavi osvajanja Europske lige bio ogrnut Ricovim dresom, hrvatskom zastavom, ali i Hajdukovim šalom, iza kojeg stoji sjajna priča.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider