Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Grozne scene nakon finala

VIDEO Bijesni navijači Rome dočekali engleskog suca: Nakon uvreda poletjele stolice

Jose Mourinho i navijači Rome bili su bijesni zbog suđenja Anthonyja Taylora u finalu Europske lige.

Anthony Taylor (Foto: Twitter/SportBible/Screenshot)

Bilo je burno nakon finala Europske lige. Nogometaši Seville svladali su Romu boljim izvođenjem jedanaesteraca, a trener talijanskog sastava Jose Mourinho opalio je paljbu po Anthonyju Tayloru.

Nakon što je završila podjela medalja, portugalski stručnjak je produžio u tunel, a kasnije i na parking stadiona, gdje je odlučio pričekati engleskog suca. Imao mu je štošta za poručiti, a kada se Taylor pojavio - krenuo je šou.

Mourinho žestoko izvrijeđao Taylora

"Čovječe, to je je*ena sramota, je*ena sramota", ljutito je ponavljao portugalski stručnjak, koji se nervozno šetao po parkiralištu Puskas Arene. Približio se kombiju u kojem je bio engleski sudac pa mu dobacio:

"Svaka čast, ti je*ena sramoto", poručio je bijesni Mourinho, koji je imao dosta primjedbi na njegovo suđenje:

"Mrtvi smo. Mrtvi smo jer mislim da je ovo nepravedan poraz s mnogo diskutabilnih odluka. Bila je to muška utakmica sa sucem koji se činio kao Španjolac. Nepravedno je to što je Lamela trebao dobiti drugi žuti, ali to se nije dogodilo. Onda je u raspucavanju zabio penal", kazao je.

Engleza dočekao kaos u zračnoj luci

Taylorovo suđenje žestoko je razbjesnilo i navijače Rome, koji su ga dočekali u zračnoj luci i priredili mu pravi pakao. U tom trenutku s njim su bili supruga i kćer, koje su bilo vidno prestrašene.

Engleski sudac se trudio ostati sabran, dok su oko njega letjele stolice, a netko ih je i zalijevao vodom. Srećom, to nije dugo potrajalo, uspjeli su pobjeći na sigurno.

Za kraj dodajmo da je ovo bio prvi poraz portugalskog stručnjaka u finalu nekog europskog natjecanja, a za Sevillu je ovo bio sedmi put da su osvojili Europsku ligu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider