Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sasuo salvu uvreda

VIDEO Mourinho priredio šou nakon finala, na parkiralištu izvrijeđao suca: "Je*ena sramoto"

Trener Rome Jose Mourinho bio je ljut na sudačke odluke Anthonyja Taylora.

Jose Mourinho (Foto: Twitter/Sportitalia/Screenshot)

Jose Mourinho upisao je prvi poraz u finalu nekog europskog natjecanja. Sevilla je boljim izvođenjem jedanaesteraca svladala njegovu Romu, a portugalski trener kiptio je od bijesa zbog sudačkih odluka.

Nakon što je primio medalju, koju je dao mladom navijaču u prvim redovima tribine, produžio je u tunel, a onda na parkiralištu stadiona priredio pravu scenu. Izvrijeđao je Anthonyja Taylora, koji je dijelio pravdu na finalu u Budimpešti.

Ivan Rakitić FOTO Rakitić osvojio Europsku ligu pa se prisjetio bivšeg suigrača: Nalazi se na intenzivnoj njezi divider

"Čovječe, to je je*ena sramota, je*ena sramota", ljutito je ponavljao portugalski stručnjak, koji se nervozno šetao po parkiralištu Puskas Arene. Približio se kombiju u kojem je bio engleski sudac pa mu dobacio:

"Svaka čast, ti je*ena sramoto."

U međuvremenu mu je nešto dobacio i na talijanskom jeziku, ali sve je ostalo na tome. Mourinho se mirno udaljio, a nakon susreta kratko je poručio:

Ivan Rakitić FOTO Rakitić se ogrnuo hrvatskom zastavom i Hajdukovim šalom, iza kojeg stoji zanimljiva priča divider

"Mrtvi smo. Mrtvi smo jer mislim da je ovo nepravedan poraz s mnogo diskutabilnih odluka. Bila je to muška utakmica sa sucem koji se činio kao Španjolac. Nepravedno je to što je Lamela trebao dobiti drugi žuti, ali to se nije dogodilo. Onda je u raspucavanju zabio penal", kazao je Mourinho.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider