Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sporna situacija

VIDEO Ovaj potez Ristovskog navukao je bijes navijača Rijeke, je li Kolarić ispravno dosudio prekršaj?

Igrala se 26. minuta susreta između Dinama i Rijeke kada je sudac Kolarić dosudio prekršaj Ivanovića nad Ristovskim.

Ristovski i Ivanović (Foto: Ronald Goršić/Cropix)

Dinamo je uvjerljivo slavio 2:1 protiv Rijeke na Maksimiru u sklopu 6. kola SuperSport HNL-a. Modri su bili zaista dominantni tijekom cijelog susreta i njihova pobjeda nije nikada došla pod znak pitanja.

Igrači Željka Sopića tek su pred kraj susreta pokušali sustići rezultat, ali već je bilo prekasno, sam trener Sopić požalio se na energiju ponekih igrača, a izveo je i nekoliko nesvakidašnjih poteza.

Vinicius Ancelotti na mukama: Vinicus se teško ozlijedio, prognoze nisu dobre divider

Prvo je zamijenio Veigu nakon samo 23 minute provedene na terenu, a zatim je izvadio Djouahru u 80. minuti, iako je Francuz ušao s klupe u 58. minuti susreta.

Nakon utakmice, po običaju, vuku se repovi, duel Franje Ivanovića i Stefana Ristovskog iz 26. minute sudac Kolarić je okarakterizirao kao prekršaj što je navuklo bijes navijača Rijeke, ali i opće javnosti.

Duga lopta je putovala prema Ivanoviću, Ristovski je ostao posljednji čovjek u obrani, napadač Rijeke se zagradio i otvorio si put prema lopti, Ristovski je ušao u duel, a sudac Kolarić označio prekršaj.

Spornu situaciju pogledajte OVDJE.

Ivan Perišić Ivan Perišić dobio ponudu iz Manchester Uniteda: Brzo je stigao odgovor njegova menadžera divider

Riječki navijači smatraju da je Ristovski iznudio prekršaj, situacija je izgledala rubno, ali mora se odati priznanje Ristovskom koji na svoje iskustvo i lukavo postavljanje zna iznuditi prekršaj u ovakvim situacijama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider