Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve je jasno

Ivan Perišić dobio ponudu iz Manchester Uniteda: Brzo je stigao odgovor njegova menadžera

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić privukao je interes kluba iz Premier lige.

Ivan Perišić (Foto: Afp)

Pred sam kraj ljetnog prijelaznog roka, ostala su tek četiri dana u Ligama petice, procurila je senzacionalna informacija o Ivanu Perišiću.

Na adresu hrvatskog nogometaša sletjela je ponuda jednog od najvećih klubova engleske Premier lige, Manchester Uniteda.

Crveni vragovi traže novo rješenje za poziciju lijevog beka jer su na duže vrijeme ostali bez Lukea Shawa. U kuloarima se vrti nekoliko imena, od Marca Cucurelle, Marcosa Alonsa pa sve do Perišića koji grije klupu u Tottenhamu.

Istina, trener Angle Postecoglu daje mu sve veću minutažu, u posljednjem susretu protiv Bournemoutha proveo je pola sata na terenu i pokrenuo akciju za drugi pogodak, no posve je jasno da nije u prvom planu trenera Spursa.

Perišić poslao odbijenicu

To je dalo povoda Unitedu da krene po iskusnog Hrvata - prvo su kontaktirali njegova menadžera i predstavili mu ponudu, no naišli su na - odbijenicu.

Perišić i njegov menadžer nisu zainteresirani za opciju dolaska na posudbu, tako da Manchester United neće ni slati ponudu na Tottenhamovu adresu, piše Football Transfers.

Perišić ima ugovor s Tottenhamom do ljeta 2024. godine, prema Transfermarktu vrijedi 7 sedam milijuna eura i velika je želja Hajduka. Njegov dolazak bio bi ogroman vjetar u leđa šampionskim ambicijama Splićana, koji su ovog vikenda stigli do pete prvenstvene pobjede u nizu.

Josip Drmić Drmić trebao već biti u avionu za Tursku, ali čim je saznao jednu stvar, odmah je stopirao transfer divider

Iskusni Vatreni ne propušta ni jednu utakmicu Hajduka pa se tako oglasio nakon pobjede protiv Varaždina kratkom porukom na Instagramu. Nije realno da na Poljud dođe već ovog ljeta, ali nikako ne treba isključiti opciju dolaska u neko buduće vrijeme. 

Ipak se puno toga mora posložiti, a veliki problem predstavlja njegov ugovor prema kojem godišnje zarađuje 6 milijuna eura neto.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider