Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovo nije za šalu

VIDEO Obožavatelji zabrinuti za bivšeg igrača Hajduka: "Molim vas, spasite mu život"

Artem Milevski je zgrozio navijače svojim izgledom.

Artem Milevski (Foto: Instagram/Artem Milevski/Screenshot)

Artem Milevski, proslavljeni ukrajinski nogometaš i bivši član Hajduka, šokirao je obožavatelje svojim izgledom.

Prije dvije godine se službeno povukao u mirovnu, no njegova je karijera završila puno ranije. U ljeto 2014. godine je stigao na Poljud kako bi oživio karijeru, no osim povremenih bljeskova, nije puno toga pokazao.

Individualna kvaliteta i znanje nikad nisu bili upitni, ali teško se nosio s problemima izvan travnjaka. Nažalost, danas je to poprimilo puno veće razmjere što je uznemirilo njegove obožavatelje, i to s potpunim pravom.

Dinko Jeličić dok je vodio Al-Nassr i Cristiana Ronalda Vodio je Ronalda, a sada Hajduku i Livaji sprema zamku: "Njima je to biti ili ne biti" divider

Na Instagramu se pojavila snimka u kojoj možemo vidjeti Milevskog kako potpisuje loptu i dres s logom kijevskog Dinama. Prekrasna je to gesta jer će prikupljena sredstva od aukcije ići za pomoć Ukrajini, ali svi su zamijetili da je Milevski poprilično zavirio u čašicu.

Teturao je, jedva se zadržavao na nogama, zbog čega su obožavatelji ostavili više od stotinu komentara ispod objave u kojoj su izrazili duboko zabrinutost za zdravlje bivšeg nogometaša. Iskreno se nadamo da će promijeniti nešto u svom životu, otići na rehabilitaciju i ući u borbu s opakom bolešću.

Tužno je vidjeti proslavljenog nogometaša u ovakvom izdanju, a ni okolina mu svakako ne ide u prilog. Teško se nositi s ruskom invazijom na Ukrajinu koja traje već neko vrijeme i nema naznake da će uskoro stati.

Aleksandar Trajkovski Hajduk sjajnim videom predstavio novu devetku: Odbio je financijski jače ponude divider

Milevski je rođen u Minsku, po etničkoj pripadnosti je Bjelorus, no već kao dijete je stigao u ukrajinsku prijestolnicu. Najljepše dane nogometne karijere je ispisao u dresu kijevskog Dinama i ukrajinske nogometne reprezentacije, zbog čega Kijev smatra svojim domom.

Kada je krenula ruska invazija i razaranje po čitavoj Ukrajini, Milevski je objavio potresni video u kojem je molio svijet za pomoć Ukrajini, no sada je došlo vrijeme da se pomogne njemu...

"Molim vas, učinite još jedno dobro djelo, pošaljite Artema na rehabilitaciju, spasite mu život".

"On jedva stoji na nogama".

"Čovječe, saberi se. Koji si vrag to dopuštaš", samo su neki od komentara zabrinutih obožavatelja.


Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider