Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NAJTEŽI TRENUTAK KARIJERE

VIDEO Legendarni Marcelo teškim startom slomio nogu suparničkom igraču

Vrlo ružna scena viđena je na utakmici Cope Libertadores, između Argentinos Juniorsa i Fluminensea.

Marcelo (Foto: Profimedia)

Svojevremeno najbolji lijevi bek svijeta, legendarni Brazilac Marcelo, danas igra kod kuće u Fluminenseu i čeka zasluženu nogometnu mirovinu.

Olimpija - Ludogorec VIDEO Olimpija u neviđenoj maniri izborila Europu: Došli na rub prolaska pa proživljavali triler u 102. minuti divider

No i u takvim okolnostima uspio mu se dogoditi možda i najteži trenutak karijere. Naime, na utakmici Cope Libertadores između Argentinos Juniorsa i njegova kluba, slomio je nogu igraču protivničke momčadi.

Nenamjeran, ali težak start

Marcelo je u jednoj borbi za loptu, u 59. minuti susreta, apsolutno nenamjerno, no isto tako neoprezno, džonom startao na gležanj suparničkog nogometaša, Luciana Sancheza

Nažalost, noga je pukla istog trenutka, kao što možete vidjeti u videu.

Marcelo je odmah isključen, a u suzama je napustio teren, svjestan kako je vjerojatno ugrozio karijeru 29-godišnjeg Argentinca. 

Prve vijesti nisu dobre. Sanchez je prošao pregled te je ustanovljena potpuna dislokacija koljena te će van terena biti između osam i 12 mjeseci.

Marcelo izašao potresen i u suzama

U tim trenucima brazilska je momčad gubila 1:0, a do kraja susreta se uspjela vratiti i izjednačiti. Tome je sigurno pridonio crveni karton gostujućeg vratara iz 78. minute.

Gianluigi Buffon Umirovio se jedan od najvećih: Gianluigi Buffon oprostio se od nogometa divider

No, teško da će to biti ikakva utjeha Marcelu, koji je nakon starta, ali prije svega nakon njegova epiloga, teren napustio vidno potresen.

35-godišnji Marcelo u Fluminenseu ima status rotacijskog igrača, no u posljednje je vrijeme bio većinom standardan u početnoj postavi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider