Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nakon treninga? Uživanje!

VIDEO Gvardiol i Kovačić isprobali hrvatsku hranu u Manchesteru: ''To je više bosansko, ali ima ga svugdje''

Joško Gvardiol i Mateo Kovačić posjetili su poljski restoran u Manchesteru i iskušali kako ondje spremaju poznata hrvatska jela.

Joško Gvardiol i Mateo Kovačić (Foto: Manchester City/Screenshot)

U zanimljivom videu koji je Manchester City objavio na svojim društvenim mrežama uparili su dvojcu hrvatskih igrača, Joška Gvardiola i Matea Kovačića, kako bi u opuštenoj atmosferi isprobali hrvatsku kuhinju u Manchesteru.

Gvardiol i Kovačić posjetili su poljski restoran koji je samo za njih pripremio specijalitete kako bi se osjećali kao kod kuće. Dok su naši reprezentativci čekali svoje obroke raspričali su se o raznim temama.

Fran Brodić Dinamo dodao gas na zadnji dan prijelaznog roka: Nakon Ademija potpisao i drugi strijelac HNL-a divider

Istaknuli su kako često posjećuju restorane zajedno od kako su postali suigrači, ali i da vole eksperimentirati s različitim kuhinjama. Tako je Kovačić istaknuo da posebno voli azijsku i talijansku kuhinju, no ni kantina Manchester Cityja nije za baciti.

"Luka je najveći"

Dobili su zagorske štrukle i ćevape.

''Ovo je baš hrvatska hrana, a ovo više bosanska. Ali ima tog svugdje kod nas'', precizan je bio Gvardiol kada je riječ o ćevapima.

Razgovor nije bio isključivo o delikatesama, već su na red došle i nogometne teme pa je tako Joško otkrio kako je Premier ligu počeo gledati u vrlo ranoj dobi. Obojica smatraju kako je upravo engleska liga najjača na svijetu te kako žele ove sezone postati prvaci s Manchester Cityjem.

Katarina Jusić Mezga, reporterka Dnevnika Nove TV VIDEO Pogledajte atmosferu iz Rijeke: Ovako su se navijači zagrijavali za utakmicu Vatrenih divider

Gvardiol je Kovačiću postavio zanimljivo pitanje o tome koliko je u povijesti Premier lige Hrvata zaigralo u njoj. Kovačić ih je mogao nabrojati 11, no odgovor je puno veći. Riječ je o 29 Hrvata koji su igrali u Premier ligi. Kod nabrajanja složili su se da je Luka Modrić taj koji je ostavio najdublji trag od svih.

Na te i još mnoge teme hrvatski reprezentativci razgovarali su uživajući u zagorskim štruklima, ćevapčići i ajvar, manestri i još mnogim hrvatskim delikatesama.

Cijeli video s Gvardiolom i Kovačićem možete pogledati ispod.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider