Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Između dvojice i - bum

VIDEO Fantastičan gol hrvatskog nogometaša u kvalifikacijama za Ligu prvaka: Ovo se ne brani!

Fran Tudor postigao je sjajan pogodak za svoj Rakow u drugom pretkolu Lige prvaka.

Fran Tudor (Foto: Afp)

U uzvratnoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka hrvatski nogometaš Fran Tudor postigao je sjajan gol za svoj Rakow na gostovanju protiv Qarabaga u Azerbajdžanu.

Igrala se 52. minuta kada je Tudor prihvatio loptu koju mu je dodao Marcin Cebula, spretno prošao između dvojice domaćih igrača i onda neobranjivo pogodio. Baš ništa tu nije mogao Qarabagov vratar Shahrudin Mamammadaliyev.

Osam minuta poslije ove Tudorove golčine Qarabag je izjednačio, ali rezultat se do kraja nije mijenjao, a to znači da je Rakow prošao dalje jer je u prvoj utakmici odigranoj u Poljskoj slavio s 3:2.

Tudoru, koji je 2017. upisao tri nastupa i postigao jedan zgoditak za hrvatsku reprezentaciju, ovo je prvi gol u novoj sezoni za Rakow, nakon što je u prošloj bio jedan od najboljih igrača ovog poljskog kluba na putu do osvajanja povijesnog prvog naslova prvaka.

U europsku avanturu Rakow je krenuo fantastično, Qarabag im je već drugi klub kojeg su uspjeli eliminirati kao nenositelji. U prvom pretkolu riješili su estonsku Floru Tallinn s ukupnih 4:0, a evo sad i prvaka Azerbajdžana sa 4:3.

U trećem pretkolu čeka ih ciparski prvak Aris Limassol.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider