Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Grci idu u juriš

VIDEO Dinamo odradio trening u Solunu, Jakirović ima jednu dilemu u sastavu, a PAOK trese kriza

Dinamo je ovaj četvrtak gost PAOK-a u uzvratnoj utakmici osmine finala Konferencijske lige.

Svi igrači Dinama koji su stigli su Solun spremni su za utakmicu PAOK - Dinamo. U Zagrebu je ostao samo Marko Bulat, ali njega nije bilo ni u prvoj utakmici.

Kaže trener Sergej Jakirović da ima jednu jedinu dilemu, a ta je vezana uz desno krilo odnosno hoće li startati Takuro Kaneko ili Dario Špikić.

Što se tiče momčadi PAOK-a, njima je baš do utakmice u Zagrebu sve išlo kako treba. Bili su prvi u Grčkoj, gurali su u Europi, ali onda su se dogodila ta dva poraza, prvo od Dinama, a zatim i od gradskog rivala Arisa, nakon čega su navijači upali na trening, održali bukvicu igračima i zatražili novi angažman.

Realno je da je PAOK upao u određenu krizu, a igrači su dijelom i zbog toga otišli na jedan team building.

Baš kao Dinamo, PAOK se također nosi s teškim rasporedom, jer se paralelno bori za naslov prvaka u svojoj zemlji i želi europski uspjeh.

Iako trener Razvan Lucescu ima veliki kredit zbog dosadašnjih uspjeha, aktualna kriza i pad u igri i njega su doveli pod sve veću kritiku.

Prednost od 2:0 koju ima Dinamo je zaista velika, ali podsjetimo da je Sergej Jakirović svoj mandat u Dinamu počeo tako što je prosuo 2:0 protiv Sparte Prag u play-offu Europske lige.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider