Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
težak poraz

Potpuni raspad Dinama u Solunu, PAOK zabio pet komada i otišao u četvrtfinale Konferencijske lige

PAOK je slavio 5:1 protiv Dinama i s ukupnih 5:3 prošao u četvrtfinale Konferencijske lige.

Galerija PAOK - Dinamo PAOK - Dinamo PAOK - Dinamo +1 PAOK - Dinamo

Nogometaši zagrebačkog Dinama nisu se uspjeli plasirati u četvrtfinale Konferencijske lige, u uzvratnom su susretu osmine finala izgubili na gostovanju u Solunu od PAOK-a sa 1-5 (0-3) te tako ispustili 2-0 prednost stvorenu u prvoj utakmici.

 Golove za PAOK postigli su Abdul Rahman Baba (26), Petar Sučić (33-ag), Brandon Thomas (42), Konstantinos Koulierakis (72) i Andrija Živković (88-11m), dok je jedini pogodak za Dinamo postigao Arber Hoxha (49).

Po Dinamo je kobno bilo prvo poluvrijeme koje su Zagrepčani odigrali ispod svake kritike, osim što su primili tri pogotka dopustili su grčkom sastavu još nekoliko izglednih prilika. Posebno loše Zagrepčani su reagirali u skok-igri kod prekida, Baba je prvi gol postigao nakon udarca iz kuta, dok je Brandon za 3-0 pogodio također glavom ostavši nečuvan na drugoj vratnici.

Kod gola za 2-0 udarac Koulierakisa s distance pogodio je Sučića u leđa, lopta je promijenila smjer i prevarila Nevistića. I četvrti gol PAOK-a stigao je nakon kornera kada je Koulierakis najvjerojatnije ključni pogodak na utakmici postigao iz gužve prsima. Konačnih 5-1 postavio je Živković pred kraj dvoboja nakon što je Mišić pokosio Despodova u svom kaznenom prostoru.

Najbolji u sastavu Dinama bio je Hohxa i to ne samo zbog pogotka nego i stoga što je bio stalna prijetnja domaćoj obrani na lijevom krilu. On je u 49. minuti iskoristio lošu reakciju braniča PAOK-a i preciznim udarcem svladao Kotarskog, no pokazalo se kako to nije bilo dovoljno za prolazak.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider