Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Incident na utakmici

VIDEO De Bruyne bijesno mahao prstom pred Artetom, navijači ga gađali pivom: Odgovorio im na Instagramu

Zaiskrilo je između Mikela Artete i Kevina De Bruynea u Premier ligi.

Kevin De Bruyne (Foto: Afp)

Manchester City slavio je na gostovanju kod Arsenala (1:3) u zaostalom susretu 12. kola engleske Premier lige i skočio na prvo mjesto tablice, a na početku drugog poluvremena kratko je zaiskrilo između Mikela Artete i Kevina De Bruynea.

Trener londonskog sastava blago je izbio loptu pred nadtrčalim De Bruyneom, koji je u potpunosti izgubio živce na to. Rukom je odgurnuo Artetu i zaprijetio mu prstom, na što je publika poludjela.

Odmah su skočili na noge, a u pomoć svojem treneru potrčao je i Granit Xhaka, ali srećom situacija se brzo smirila. Kada je izlazio s terena poletjele su i čaše s pivom. Na kraju utakmice trener i belgijski veznjak pokazali su da nema zle krvi, srdačno su se pozdravili i zaključili incident.

Sukob De Bruynea i Artete možete vidjeti OVDJE.

Luka Modrić Modrić začepio usta kritičarima: "Madrid ima svog nogometnog Federera, ugovor mora biti produžen" divider

Ipak, De Bruyne je odlučio odgovoriti navijačima Arsenala objavom na društvenim mrežama. Na službenom profilu na Instagramu objavio je fotografiju s utakmice i pitanjem: "Pivo, bilo tko?"

Potom je uslijedila nova fotografija na kojoj se može vidjeti kako ga gađaju plastičnim čašama s pivom i njegovim odgovorom: "Hvala."

Kako je De Bruyne odgovorio navijačima Arsenala, možete vidjeti OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider