Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
UH...

VIDEO Tužan govor Ćirina sina: "Zadnje dane je govorio da ga pustim. Svi smo mi njegovi sinovi"

Održana je komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića.

Na komemoraciji za legendarnog hrvatskog trenera Miroslava Ćiru Blaževića održana je komemoracija u dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Okupio se velik broj poznatih lica iz svijeta nogometa, ali i hrvatskog društva.

Njegov sin Miroslav održao je emotivan govor pred velikim auditorijem, a često na rubu suza istaknuo je njegov značaj za hrvatski nogomet, ali i društvo u cjelini:

"Mi smo ovdje da slavimo njegov život. Njegov život je bio prekrasan, ostvario je snove, naše snove. Tata, meni je privilegija biti tvoj sin, u tvojoj karijeri biti uz tebe, upoznati divne ljude.

Komemoracija za Ćiru Predivni govori na oproštaju od Ćire, puno suza i dugotrajne ovacije za kraj: ''Ujedinio je cijelu Hrvatsku'' divider

Ja samo mogu biti sretan što imam jednu veliku obitelj ispred sebe, svi smo mi njegovi sinovi. Moj otac je bio čovjek koji je imao veliku ljubav prema svima, dijelio je ljubav bez kompromisa. Nije imao predrasuda, sve je volio. Obožavao je ljude, dijelio ljubav koliko je god mogao.

Držao je do svojih ideala, principa, Nije se dao odvesti na drugi put. Tuđman i Hrvatska dali su mu potpuno povjerenje, a on je uzvratio na svoj način. Bosna mu je dala instinkt, Švicarska preciznost, a Hrvatska mu je bila sve - svetinja.

Bio je istinski građanin ovog svijeta, nije nikad radio razliku između malih i velikih ljudi. Volio je sve, možda nije mogao uvijek biti tu. Sve nam je dao.

Zorislav Srebrić VIDEO Zorislav Srebrić otkrio što mu je Ćiro Blažević poručio pet dana prije smrti divider

Zadnje dane je govorio da ga pustim da ode, to je bila njegova želja. Otišao je svjestan, miran i spokojan. Mislim da on sada negdje gore slaže najdražu ekipu Vatrenih, taj pozitivan duh će uvijek živjeti.

Tata, ponosan sam na tebe, živjet ćeš vječno. Svi te volimo", zaključio je sin legendarnog Ćire.

Počivaj u miru, dragi Ćiro.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider