Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Španjolci su oduševljeni

Modrić začepio usta kritičarima: "Madrid ima svog nogometnog Federera, ugovor mora biti produžen"

Hrvatski kapetan Luka Modrić zabio je šesti gol ove sezone za Real Madrid.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Ako se i pojavi zrno sumnje u kvalitete Realove desetke, Luka Modrić sjajnim potezom vrlo brzo ušutka kritičare. Golčinom protiv Elchea (4:0) u La Ligi još je jednom pokazao da se na njega itekako može računati.

Zaradio je brojne hvalospjeve, a posebno je zanimljivo bilo pročitati naslovnice španjolskih medija:

"Prekrasni golovi Asensija i Modrića koji vrište produženje ugovora. Luki ugovor mora biti produžen, da ili da. Madrid ima svog nogometnog Federera, mora ga zadržati cijeli život.

Njegov gol Echeu ne može biti jedan od posljednjih na Santiago Bernabeuu, ostalo mu je još nogometa", piše Marca.

Luka Modrić Modrić je unatoč manjoj minutaži nikad efikasniji, a reakcijom na pogodak pokazao je što misli o svojem trenutačnom statusu divider

Katalonski Mundo Deportivo piše da je Modrić izjednačio svoj golgeterski rekord. Luki je to već šesti pogodak ove sezone, a četvrti u La Ligi, što mu je po pitanju golova najbolja sezona otkako je napustio Dinamo.

Šest pogodaka postigao je još u sezoni 2020./2021., no još uvijek ima priliku to nadmašiti do kraja sezone.

Na konferenciji za novinare nakon susreta, dakako, trener Carlo Ancelotti dobio je pitanje o hrvatskom kapetanu i eventualnom produženju ugovora koji istječe na kraju ove sezone.

Luka Modrić slavi sa suigračima VIDEO Modrić oduševio golčinom u uvjerljivoj pobjedi Reala divider

"Modrić je nedodirljiv igrač za mene, ali mislim da su svi važni za nas. Ne mogu uvijek stavljati jedanaest istih igrača, moram rotirati, sezona je zahtjevna. Još uvijek pronalazi svoju najbolju igru. Kroos je u Bilbauu zabio ušavši s klupe, Modrić isto. S klupe se isto može zabiti. Ne znam hoće li se složiti sa mnom, ali tako kažu brojke", kazao je talijanski strateg.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider