Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igrač Osijeka kiksao

Burno u BiH nakon teškog poraza: Legenda upala na presicu i opsovala, navijači očitali bukvicu Džeki

Bosna i Hercegovina upisala je treći poraz u kvalifikacijama za Euro 2024.

BiH - Luksemburg (Foto: Afp)

Nogometaši BiH doživjeli su katastrofalan poraz u kvalifikacijama za Euro 2024. Na domaćem su terenu upisali poraz od Luksemburga (0:2), a nogometaš Osijeka Adrian Leon Barišić neće po dobrom pamtiti tu utakmicu.

Već u 4. minuti susreta pao je pogodak, Barišić je napravio veliku pogrešku pred domaćim vratima. Izgubio je loptu u kaznenom prostoru, a to je iskoristio Yvandro Borges Sanches i doveo goste u vodstvo.

Bila je to večer za zaborav, BiH je promašila kazneni udarac i propustila poravnati rezultat, a u 74. minuti Danel Sinani zabio je pogodak za konačnih 2:0. Bio je to treći poraz BiH u četvrtom susretu kvalifikacija za odlazak na Euro 2024. i trenutačno su na petom mjestu tablice s osvojena tri boda.

Iza njih je samo Lihtenštajn, koji još nije osvojio niti jedan bod.

Izbornik na odlasku, navijači održali bukvicu igračima

Neugodan poraz žestoko je odjeknuo u susjednoj državi, a nakon posljednjeg sučeva zvižduka salvu kritika pobrale su glavne zvijezde reprezentacije, Navijači su im održali bukvicu - Džeko i Kolašinac bili su na razgovoru s navijačima.

Također, navijači traže odlazak izbornika Faruka Hadžibegića, a on se brani riječima:

"Ne mogu ni ja pobijediti Formulu 1 sa Spačekom", kazao je Hadžibegić, koji je doživio drugi poraz od Luksemburga. Tamošnji mediji očekuju da je njegov odlazak s klupe samo pitanje vremena.

Scott McTominay i Callum McGregor Sudac prekinuo pa nastavio utakmicu Škotske i Gruzije: Pauza trajala sat vremena divider

"Hadžibegić je bivši, samo mu to još nije rečeno", piše Sportsport.ba.

Tu nije bio kraj tenzijama. Dok je trajala press-konferencija izbornika Hadžibegića, u prostoriju je upao sportski direktor BiH Zvjezdan Misimović i nešto opsovao. Nije bilo jasno kome je psovka upućena, vjerojatno PR-u Nogometnog saveza jer je presica potrajala gotovo sat vremena, ali to je razjarilo okupljene novinare.

"Tko im je*e majku", kazao je Misimović i zalupio vratima...

Veliku Barišićevu pogrešku možete vidjeti OVDJE.

Standings provided by Sofascore

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider