Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ostali bez finala

VIDEO Na Poljudu ošamario protivnika, a sada je bivši hajdukovac napravio novu glupost

Nihad Mujakić je u dresu Hajduka upisao 30 nastupa, ali u pamćenju navijača nije ostao po dobrim igrama.

Nihad Mujakić (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

Basaksehir je prošao u finale turskog Kupa. U polufinalnom dvomeču preskočili su Ankaragucu s ukupnih 3:2, ali na uzvratnom susretu odvijala se prava drama.

Sve do 90. minute susreta činilo se da će Basaksehir proći u finale, a onda se dogodio šok. Ankaragucu je zabio za 2:1 i produžetke u kojima nisu imali sreće. Ostali su bez Nihada Mujakića, bivšeg igrača Hajduka, koji je napravio nevjerojatnu glupost.

Zbog prigovora sucima zaradio je dva žuta kartona u razmaku od nekoliko sekundi. To se zbilo u 97. minuti susreta, a u 111. minuti stiže kazna – Kerry zabija za 2:2 i prolaz Basaksehira u finale.

Ante Budimir VIDEO Hrvatski napadač zabio sjajan pogodak glavom, svi su skočili na noge divider

Mujakić je na Poljud stigao početkom 2020. godine na posudbu iz Kortrijka, odigrao je 30 utakmica, a u pamćenju navijača ostao je po incidentu na utakmici protiv Slaven Belupa, kada je ošamario Karla Lulića.

Pokušao je Mujakić uvjeriti suca da ništa nije napravio, istina, bilo je tu međusobnog naguravanja, ali VAR je potvrdio odluku i Mujakić je izravan crveni karton.

Ipak valja napomenuti da se BiH nogometaš odmah ispričao suigračima i navijačima zbog svog propusta. Zbog toga je zaradio sedam tisuća kazne i dvije utakmice kazne.

Isključenje Nihada Mujakića možete vidjeti OVDJE.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider