Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na srpski pogon

VIDEO Al-Hilal u drugom poluvremenu slomio Al-Nassr: Ronaldova momčad sve dalje od titule

Al-Hilal je slavio u izravnom susretu protiv najvećeg konkurenta Al-Nassra.

Cristiano Ronaldo (Foto: Afp)

 Al-HIlal napravio je veliki korak prema osvajanju saudijskog prvenstva. U izravnom dvoboju pobijedio je Ronaldov Al-Nassr i odvojio je u poretku.

Bila je to vrlo tvrda utakmica od samom početka, iako je Al-Hilal bio nešto konkretniji.

Pitanje pobjednika Al-Hilal riješio je tek u posljednjih pola sada, a briljirali su srpski reprezentativci.

Robert i Kristijan Ramšak EKSKLUZIVNO Velika nada Njemačke na meti HNS-a i Hajduka: "Pokazali su interes, ali sutra je finale Svjetskog prvenstva" divider

U 64. minuti mrežu Al-Nassra načeo je Sergej Milinković-Savić sjajnim golom glavom. S dobrih 13 metara od gola Milinković-Savić je briljantnim trzajem glave savladao golmana Al-Nassra.

U 89. minuti Mitrović je također pogodio glavom nakon ubačaja iz kornera i tu je već praktički bilo riješeno pitanje pobjednika. Ronaldo je nakon tog pogotka žestoko protestirao kod glavnog suca utakmice smatrajući da je bio odgurnut te da bi se zbog toga gol trebao poništiti.

Želje Portugalca nisu bile uslišene, a točku na i još jednim golom stavio je Mitrović u 92. minuti. Srpski napadač "lažnjakom" se oslobodio svog čuvara i mirno poentirao za konačnih 3:0.

Leo Messi Euforija oko Lea Messija i dalje traje: Inter Miami zabilježio nezapamćenu navalu na sezonske ulaznice divider

Dodajmo kako je cijelu utakmicu za Al-Nassr odigrao i hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović te je bio jedan od najboljih igrača gostujuće momčadi.

Ovom pobjedom Al-Hilal se izdvojio na vrhu poretka sa sedam bodova prednosti nad prvim pratiteljem Al-Nassrom.

Sve pogotke s utakmice možete pogledati OVDJE.

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider