Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Razbjesnili su Neuera

Preokret u slučaju koji je punio naslovnice: Bayern potjerao Hrvata, a sad ga želi vratiti?

Thomas Tuchel navodno želi vratiti Tonija Tapalovića u stručni stožer Bayerna.

Toni Tapalović na proslavi Lige prvaka (Foto: Afp)

Sprema li se veliki preokret u slučaju Tonija Tapalovića, hrvatskog trenera koji je dobio otkaz u Bayernu?

Duže od 11 godina bio je trener vratara u bavarskom klubu, ali suradnja je naglo prekinuta početkom ove godine. Došlo je do neslaganja sa sada već bivšim trenerom Julianom Nagelsmannom i morao je napustiti klub.

To je razbjesnilo jedinicu Bayerna, Manuela Neuera, kojeg veže veliko prijateljstvo s Hrvatom.

"Bio je to strašno jak udarac za mene. O njegovu su me otkazu obavijestili klupski službenici. Stiglo je niotkud. Za Tonija je također bilo iznenađenje. Nisam razumio što se događa, jako me pogodilo. To je bila najbrutalnija stvar koju sam iskusio u karijeri, kao da mi je netko iščupao srce", kazao je Neuer i popio drakonsku kaznu.

Milan Borjan Iz Beograda stižu nestvarne scene: Milana Borjana prozvali "traktoristom" divider

Kaznili su ga oduzimanjem jedne bruto mjesečne plaće, koja iznosi 1,6 milijuna eura, a otprije je bilo poznato da će mu oduzeti kapetansku traku.

No čini se da bi Thomas Tuchel mogao povući neočekivani potez i vratiti Tapalovića u stručni stožer. Dugo je godina surađivao s velikim trenerima i rado bi ga volio imati na raspolaganju, piše Bild.

Iako Bavarci već imaju trenera vratara, ne bi bilo posve neobično da dovedu i drugog trenera. Tuchel i Hrvat dobro se poznaju i možda će naposljetku pasti dogovor o suradnji.

Službene potvrde nema, ali bit će zanimljivo pratiti što će se sljedećih tjedana događati u slučaju koji je podigao puno prašine u njemačkim medijima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider