Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Srbi su zgroženi

Iz Beograda stižu nestvarne scene: Milana Borjana prozvali "traktoristom"

Partizan i Zvezda odigrali su derbi pred praznim tribinama.

Milan Borjan (Foto: Afp)

U jučer odigranom derbiju nogometaši Partizana i Crvene zvezde odigrali su 0:0 pred praznim tribinama, ali ponovno se priča o uvredama na račun Milana Borjana.

Tijekom susreta netko je iz, pazite sad, novinarske lože iz sveg glasa dobacio vrataru kanadske nogometne reprezentacije: "Traktoristo".

Kako je stadion bio posve prazan, sve se dobro čulo, a uskoro se novinarskom ložom prolomio smijeh. To je zgrozilo srpski Kurir, koji je ovaj čin nepoznate osobe, nazvao "forom koja ne priliči ni normalnim Hrvatima"

Dominik Livaković i Vatreni VIDEO FIFA razbjesnila Brazilce objavom na Twitteru: "Zašto? Pobogu, još nije ni sedam ujutro" divider

Podsjetimo, Borjan je rođen u Kninu 1987. godine, a široj hrvatskoj javnosti postao je poznat nakon izjave da nije rođen u Hrvatskoj, već u tzv. Republici Srpskoj Krajini.

Nakon poraza od Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u kojem je četiri puta vadio loptu iz vlastite mreže, Borjan je dobio na tisuće poruke pune prijezira. Također, bilo je neprimjerenih uzvika na tribinama...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider