Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
rakitić ostao u barci!

Gotov je prijelazni rok, ovo su najvažniji poslovi: Sudbina talentiranog Hrvata ostaje nepoznanica

Gotov je prijelazni rok u Europi.

Galerija Neymar (Foto: AFP) AS Roma (Foto: AFP) Nikola Kalinić (Foto: AFP) +2 Mauro Icardi (Foto: AFP)

Diljem Europe odvijala se prava ludnica na nogometnom tržištu. Brojne zvijezde čekale su transfer, neke su ga dočekale, dok druge pak nisu. Pogledajte pregled najvažnijih transfera.

Posljednji dan prijelaznog roka:

00:00 Gotov je prijelazni rok! 

23:50 Nepoznanica nakon posljednjeg dana ostala je sudbina Marka Pjace. Pisalo se da će najvjerojatnije na novu posudbu u Sampdoriju ili Genou, ali od toga nije bilo ništa i ponovno je igrač Juventusa. Budući da znamo kakva gužva vlada u redovima Stare dame te da Pjaca nikad nije vratio pravu formu nakon teške ozljede, njegova budućnost ostaje nepoznanica. 

23:20 Ni Dinamo nije mirovao zadnjeg dana prijelaznog roka. U svoje redove vratili su mladog napadača Sandra Kulenovića, koji je ponikao u njihovoj akademiji i sa 17 godina otišao u poljsku Legiju.

23:00 Mauro Icardi novi je igrač PSG-a. Stigao je na posudbu s opcijom otkupa koji bi Parižane stajao 70 milijuna eura.

22:50 Neymar je tijekom posljednjeg dana prijelaznog roka odletio u Miami, gdje će se pridružiti reprezentaciji Brazila. Američki ESPN javlja da je bio dobro raspoložen unatoč tome što se nije uspio vratiti u Barcelonu. Katalonski Sport piše da Barca nije odustala, ponovno će pokušati dovesti Neymara na zimu ili sljedećeg ljeta.

22:40 Katalonski Mundo Deportivo piše da Ivan Rakitić ostaje u Barceloni. Istu vijest donosi i madridska Marca.

22:20 Hajduk je doveo napadača. Novi je igrač Bijelih Peruanac Ivan Bulos.

22:00 Gotov je prijelazni rok u Italiji. Hrvatska kolonija u Serie A jača je za dva člana, Rebić je stigao u Milan, a Kalinić u Romu.

21:30 PSG je potvrdio da je njihov novi igrač Keylor Navas. Donedavni vratar Real Madrida potpisao je do 2023.

21:20 Roma je vrlo aktivna posljednjeg dana, nakon Kalinića i Mhitarjana, stigao je i Davide Zappacosta iz Chelseaja.

21:00 Mauro Icardi nalazi se u Parizu, uskoro bi trebao postati novi igrač PSG-a. U tijeku su liječnički pregledi i ostale formalnosti.

19:30 Nikola Kalinić novi je igrač Rome. Ubrzo nakon potpisa hrvatskog napadača Rimljani su potvrdili i dolazak Henriha Mhitarjana na posudbu iz Arsenala. Ima i odlazaka, na posudbu u Leipzig poslali su češkog napadača Patrika Schicka (23).

19:00 Gotov je Rebićev transfer u Milan. U suprotnom smjeru odlazi Andre Silva, oko njegova odlaska u Eintracht bilo je komplikacija, ali sve je sretno završilo.

18:20 Sprema se još jedan veliki HNL povratak - Franko Andrijašević blizu je dolaska u Rijeku. 

18:00 Gotov je prijelazni rok u Njemačkoj, još su moguće objave transfera koji su se dogodili u zadni čas.

17:35 Riješene su posljednje prepreke oko transfera Ante Rebića u Milan. Do problema, ne zna se točno kakvih, došlo je zbog Andrea Silve, koji je na putu iz Milana u Eintracht. Međutim, Gianluca Di Marzio javlja da je ipak sve dogovoreno i da se samo čekaju službene objave.

17:00 Atalanta, Dinamov protivnik u Ligi prvaka, nakon svega tri tjedna i nijedne odigrane utakmice raskinula je ugovor s Martinom Škrtelom i kao zamjenu dovela Simona Kjaera.

16:00 Hajduk je na press-konferenciji potvrdio povratak Filipa Bradarića, demantirao dolazak Ivana Strinića i najavio mogućnost dolaska napadača do kraja dana. 

14:40 PSG je potvrdio dolazak Sergija Rica iz Seville na jednogodišnju posudbu s opcijom kupnje.

14:05 Monchi je potvrdio da je branič Simone Kjaer stigao na liječnički s ciljem da se pridruži Atalanti iz Seville, ali posao još nije zaključen.

12:45 Nakon što je na posudbu iz Getafea doveo Merveila Ndockyta, Osijek je danas potpisao još jednog igrača, radi se o napadaču Jerryju Mbakoguu.

12:20 Kako prenosi Sky Sports, Dejan Lovren ostaje u Liverpoolu, unatoč interesu Rome i Juventusa. Čini se kako ga Klopp ipak želi zadržati jer nema mnogo opcija na stoperskoj poziciji.

12:00 L'Equipe piše kako će Mauro Icardi ovu sezonu provesti na posudbi u PSG-u! Ako ga Parižani odluče otkupiti, platit će 75 milijuna eura.

11:40 Keylor Navas napustio je Real i nalazi se u prostorijama PSG-a, gdje će uskoro potpisati ugovor.

11:20 Ivan Rakitić ne dolazi u hrvatsku reprezentaciju! Razlog je stanje oko situacije u Barceloni i njegova nespremnost da se trenutačno nosi s tom cijelom situacijom.

gol expired Dalić otkrio da Rakitić opet ne dolazi u reprezentaciju: ''Tko nije spreman, bolje da ne dolazi'' divider

10:30 Lovre Kalinić sigurno neće napustiti Aston Villu do kraja dana, potvrđeno nam je iz izvora bliskih vrataru Vatrenih.

10:00 Ante Rebić upravo prolazi liječničke preglede u Milanu. Radi se ipak o posudbi s pravom otkupa za 25 milijuna eura sljedeće sezone, pišu mediji.

9:45 Hajduk je otvoren ne samo za povratak Bradarića već i Ivana Strinića te Tina Svena Sušića. Strinić je raskinuo s Milanom, dok se Sušić nije snašao u Genku te brojim posudbama. Burić ga je već vodio u Hajduku. Hamza Barry je pak na izlaznim vratima kluba. Press-konferencija na Poljudu najavljena je za 16 sati...

9:40 Situacija s Rakitićem je sljedeća: On je uporno odbijao odlazak u PSG ili Juventus, ali kad je vidio da nije igrao na startu sezone, shvatio je da iz kluba ne blefiraju. Žele se riješiti njegove plaće, De Jong je već uzeo mjesto u prvih 11 i povratka više nema. Juve i Barca su na liniji i pokušavaju složiti neku razmjenu. Barca bi Cana, ali Juve nije sklon poslati Nijemca u drugom smjeru. Vidjet ćemo hoće li do kraja dana nešto iskombinirati.

9:30 Šahtar se pojačava za Ligu prvaka, gdje igra u skupini s Dinamom. Žele iz Schalkea u Ukrajinu vratiti možda i najboljeg njihova igrača, Jevhena Konopljanku. S druge strane, Brazilac Taison želi napustiti klub i otići u Milan.

U Real stiže ''utjeha za Pogbu'', umjesto koga će igrati?

9:25 Poznata nogomenta lutalica, neuništivi Fernando Llorente, prvi je jutros potvrđeni igrač posljednjeg dana prijelaznog roka. Potpisao je za Napoli!

9:15 Zinedine Zidane ne može prežaliti Pogbu, zbog kojeg se i posvađao s predsjednikom Perezom, no danas bi mu trebala stići utjeha, odlični portugalski veznjak Sportinga Bruno Fernandes. Pitanje je samo kome će uzeti mjesto u prvih 11, Kroosu ili Modriću?

9:05 Dok Bradarić karijeru želi oživiti u Hajduku, Antonio Milić ipak je odlučio napustiti Anderlecht i otići na posudbu u španjolskog drugoligaša Rayo Vallecano.

9:00 Radamela Falcaa u Istanbulu su dočekale tisuće navijača. Stigao je u Galatasaray.

Kalinić se vratio u Italiju

8:55 Marko Pjaca najvjerojatnije će na novu posudbu, navodno u Sampdoriju ili Genou.

8:50 Nikola Kalinić sinoć je sletio u Rim, a danas će službeno postati novi napadač Rome. Radi se o posudbi s pravom otkupa sljedeće sezone kada Atletico može zaraditi 10 milijuna eura. Henrih Mhitarjan također bi trebao stići na Olimpico kao posudba iz Arsenala.

8:40 Javier Hernandez Chicharito napustio je West Ham i stigao u Sevillu.

8:30 Juventus traži stopera nakon teške ozljede Chiellinija, a mediji pišu kako su već dogovorili besplatni transfer Cristiana Eriksena sljedećeg ljeta.

8:15 Nakon što je odbio transfere u Romu i Napoli, Mauro Icardi i njegova žena doveli su sapunicu s Interom do zadnjeg dana. PSG i Juventus su, čini se, jedine realne opcije za transfer i kraj agonije za milanski klub.

8:10 Hoće li posljednjeg dana stići ponuda za Danija Olma? Njegov je otac bijesan na Dinamo jer je postavio nerealnu cijenu od čak 40 milijuna eura. Ni blizu nije stigla ni jedna takva ponuda za Katalonca koji želi napustiti klub. Navodno će odbiti novi ugovor, ali bi mogao ostati do zime.

7:55 Dinamo i Hajduk također su aktivni. Filip Bradarić silno se želi vratiti u Hajduk i dogovor s Cagliarijem navodno je sve bliže realizaciji. Hajduk bi preuzeo dio plaće Vatrenog, ali ne cijeli. Bijeli traže i napadača, a napadača dovodi i Dinamo. Poljski mediji pišu da iz Legije dolazi mladi reprezentativac Sandro Kulenović.

7:40 Dejan Lovren navodno je najbliži Bayeru iz Leverkusena.

07:20 Mario Mandžukić, Dejan Lovren i Ivan Rakitić u sličnim su situacijama u svojim klubovima. Mandžu Juve želi uvaliti nekome, a u Torino bi mogao baš Rakitić u velikoj razmjeni. Povezuje ga se i PSG-om u slučaju da dođe do transfera Neymara.

07:00 Ante Rebić stigao je u MIlano, gdje će danas potpisati za talijanskog velikana. ''Sretan sam što sam ovdje. Forza Milan!'', objavio je napadač hrvatske reprezentacije

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider