Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
novo pojačanje

Hajduk potvrdio dolazak napadača hrvatskih korijena: "Bio sam na derbiju, osjetio nevjerojatnu strast"

Bijeli su potvrdili dolazak najavljenog pojačanja.

Ivan Bulos (Foto: Hajduk/Twitter) (Foto: Hajduk/Twitter)

Hajduk je na svojoj stranici potvrdio dolazak novog napadača. Na Poljud je stigao Ivan Bulos, 26-godišnji peruanski napadač s hrvatskim korijenima.

Bulos je stigao iz Deportivo Municipala, a potpisao je na jednu godinu s opcijom produljenja na još jednu.

''Čim sam došao u Split uvjerio sam se koliko ljudima znači ovaj klub. Bio sam na derbiju prije nekoliko dana, gledao sam s tribina i osjetio nevjerojatnu strast i emociju. Želim biti dio ovog kluba, opravdati povjerenje koje sam dobio i pomoći svojoj momčadi da ostvari što bolje rezultate'', rekao je Bulos za službenu Hajdukovu stranicu nakon potpisa.

Gotov je prijelazni rok, ovo su najvažniji poslovi: Sudbina talentiranog Hrvata ostaje nepoznanica Neymar (Foto: AFP) AS Roma (Foto: AFP) Nikola Kalinić (Foto: AFP) +2 Mauro Icardi (Foto: AFP)

Igrao je za Sporting Cristal, Standard Liege, Sint Truiden, Universitario, Deportivo Municipal i O'Higgins, a upisao je i dva nastupa za peruansku reprezentaciju.

Hrvatske korijene vuče preko bake koja je rođena u Rijeci, a odselila je u Peru gdje živi i danas.

Sportski direktor Saša Bjelanović rekao je na press-konferenciji zadnjeg dana prijelaznog roka da je novi napadač želja trenera Damira Burića, koji je poželio napadača ponešto drugačijih karakteristika od onih koje trenutno ima na raspolaganju.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider