Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
u starom jatu

Još jedan veliki povratak u HNL: Heroj šampionske momčadi vratio se u Rijeku

Nakon Hajduka, veliki povratak napravila i Rijeka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rijeka je dobila veliko pojačanje zadnjeg dana prijelaznog roka. Franko Andrijašević, jedan od najzaslužnijih za titulu 2016./2017., vratio se na Rujevicu na jednogodišnju posudbu.

Stigao je iz belgijskog Genta, koji je u play-offu Europske lige izbacio Rijeku.

Gotov je prijelazni rok, ovo su najvažniji poslovi: Sudbina talentiranog Hrvata ostaje nepoznanica Neymar (Foto: AFP) AS Roma (Foto: AFP) Nikola Kalinić (Foto: AFP) +2 Mauro Icardi (Foto: AFP)

Andrijašević je nogometni put počeo u Hajduku, iz kojeg je prešao u Dinamo. Prije dolaska u Rijeku, bio je i na posudbi u Lokomotivi. Rijeka ga je nakon sjajnih izdanja u šampionskoj sezoni prodala Gentu za 4,25 milijuna eura, ali tamo se nije najbolje snašao, pa se nakon dvije sezone vraća na Rujevicu.

Andrijaševićev suigrač iz šampionske momčadi Filip Bradarić također se vraća na hrvatske travnjake, ali u redove matičnog Hajduka, objavio je splitski klub na press-konferenciji.

Sandro Kulenović (Foto: GNK Dinamo/Facebook) Dinamo vratio perspektivnog napadača: Potpisao mladi hrvatski reprezentativac divider

Ivan Bulos (Foto: Hajduk/Twitter) Hajduk potvrdio dolazak napadača hrvatskih korijena: "Bio sam na derbiju, osjetio nevjerojatnu strast" divider

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider