Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova tri boda

Petković ušao na poluvremenu i zabio za pobjedu, Lokomotiva častila Modre na kraju susreta

Dinamo je pobijedio Lokomotivu 2:1 u 10. kolu Supersport HNL-a, ali domaćini su u završnici propustili niz dobrih prilika za izjednačenje.

Galerija Lokomotiva - Dinamo

U posljednjem susretu 10. kola SuperSport HNL-a Dinamo je na gostovanju u Kranjčevićevoj ulici pobijedio Lokomotivu sa 2-1 ostvarivši devetu pobjedu ove sezone.

Vrlo je rano poveo Dinamo, a strijelac je u šestoj minuti bio Arijan Ademi. Pet minuta kasnije moglo je biti i 2-0, no Čavlina je zaustavio Drmićev udarac. Vrlo blizu gola gosti su bili i u 23. minuti, Mišić je silovito pucao sa 20-ak pogodivši vratnicu.

gol expired Rijeka i dalje bez pobjede, Šibenik je kralj remija u HNL-u divider

Petković zabio za pobjedu po ulasku u igru

U trenucima Dinamove dominacije, Lokomotiva je u 13. minuti izjednačila. Miličević je poslao prizemnu loptu s lijeve strane, a Kulenović sjajno pogodio za 1-1. "Modri" su u nastavku poluvremena bili aktivniji, no više nije bilo promjene rezultata. Međutim, već u drugoj minuti nastavka Dinamo je ponovo poveo. Tek što je ušao u igru Petković je pogodio prekrasnim udarcem sa 20-ak metara.

Hrvatski prvak je sve mogao zaključiti u 72. minuti, Oršić je presjekao jedno dodavanje, te pucao sa sedam, osam metara, no Čavlina je sjajno nogom obranio njegov udarac. Najbliže izjednačenju Lokomotiva je bila u drugoj minuti sudačke nadoknade kada je Kulenović pucao glavom, a Livaković sjajno reagirao.

 

Službeni sastavi: 

Tablica Prve HNL:

Tablice omogućuje {linkToSofascore}

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider