Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
thiago silva nije optimističan

Trener PSG-a otkrio kakvo je stanje s Neymarovim gležnjem: "Moramo pričekati nalaze, ali..."

Trener PSG-a Unai Emery dao je prve informacije po pitanju ozljede njegovog najboljeg napadača Neymara.

Neymar (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Trebala je ovo biti sezona u kojoj će francuski PSG napraviti iskorak u Ligi prvaka, no posljednja dva tjedna upućuju na to da će se još jednom glatko oprostiti od nokaut faze natjecanja. Najprije su u prvoj utakmici osmine finala poraženi od prvaka Real Madrida, a sada im se uoči drugog susreta ozlijedio najbolji igrač - Neymar.

"U Parizu se upalio alarm". Tako otprilike glasi svaki naslov u francuskim medijima jutro nakon što je Brazilac na nosilima iznesen s travnjaka u susretu PSG-a i Marseillea. Mnogi su odmah pomislili na najgore, no trener Unai Emery malo je primirio navijače i simpatizere PSG-a.

"Izgleda kao da je uganuo gležanj. Moramo pričekati liječnički pregled, ali čini se da nije strašno. On sam je jako miran po tom pitanju. Moramo biti strpljivi. Da me danas pitate hoće li igrati u susretu protiv Reala, rekao bih da hoće", poručio je trener Emery.

Stoper Thiago Silva nije bio toliko optimističan po pitanju Neymarove ozljede:

"Gležanj mu je jako natekao. Srijede sigurno neće igrati, a za iduću ćemo tek vidjeti".

Ove srijede PSG igra ponovno s Marseillom u utakmici francuskog kupa, a onda tjedan dana kasnije dočekuje madridski Real, protiv kojeg će probati nadoknaditi zaostatak 1:3 iz prve utakmice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider