Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
čeka transfer

Zaustavio Vatrene, doživio pravi debakl i pao u zaborav, a sada se vraća na velika vrata

Umtiti bi lako mogao ostvariti veliki transfer u Italiji.

Galerija Umtiti i Mandžukić Samuel Umtiti u francuskom dresu Samuel Umtiti i grb Barcelone (Foto: AFP) +1 Samuel Umtiti (Foto: AFP)

Iza francuskog nogometaša Umtitija prava je filmska priča. Još 2018. bio je jedan od najpoznatijih svjetskih stopera, veliki adut slavne Barcelone, igrao je u finalu Svjetskog prvenstva u Rusiji, a onda je sve krenulo nizbrdo.

Malo lošije igre i pritisak navijača udaljili su ga iz Barcelone. Umtiti je gotovo preko noći postao prosječan stoper, nitko ga od velikana nije htio, pa je otišao u Lecce.

Njegov transfer iznenadio je nogometni svijet, no Lecce je prepoznao kao odličan klub za povratak među elitu i izgleda da je pogodio.

Umtiti je 2018. igrao protiv Hrvatske i zaustavio Vatrene na putu do naslova prvaka svijeta, a danas je na 13 nastupa u Serie A.

Vitor Roque Uzbuna u Madridu, Barca trlja ruke i sprema veliki transfer: Real u strahu da je bacio golemi novac u vjetar divider

Nakon što je otpisan i nekako pao u zaborav, ponovno bi mogao oživjeti te napraviti veliki transfer.

Francuski nogometaš i dalje je pod ugovorom s Barcom, a prema pisanju Gazzette Dello Sport, silno ga žele Inter i Milan.

Slavni talijanski klubovi vide ga kao dobru opciju za obranu, no čeka se dopuštenje Barcelone jer ga Talijani žele dovesti potpuno besplatno.

U Barceloni ga se već godinama žele riješiti, nudili su mu sporazumni raskid ugovora, no on je to odbijao nakon 133 nastupa za Katalonce.

U inat mnogima mogao bi ponovno zaigrati nogomet za velikana, i to već ovog ljeta, te tako oživjeti karijeru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider