Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dinamo na sjeveru

UEFA jutros razveselila Bodo/Glimt uoči utakmice s Dinamom, prognoza nije baš najbolja

Bodo/Glimt i Dinamo igraju prvu utakmicu play-offa Lige prvaka od 21 sat.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najskuplji ulazni transfer u povijesti norveškog nogometa, tako su tamošnji mediji proteklih dana zvali dolazak Danca Alberta Grønbæka u Bodo/Glimt koji večeras od 21 sat dočekuje Dinamo 

Norveški prvak platio ga je više od tri milijuna eura, više nego što je ikada za nekog igrača izdvojio legendarni Rosenborg ili Molde.

gol expired Je li Dinamov protivnik Bodo/Glimt precijenjen? ''Malo mi je toga navrh glave'' divider

Još jučer veliko pojačanje za Bodo/Glimt nije imalo dozvolu za nastupu protiv Dinama u borbi za Ligu prvaka, no jutros je stigla velika vijest za domaćina - UEFA je dala zeleno svjetlo za nastup.

''Uvijek sam imao san igrati Ligu prvaka. To žele svi u ovoj momčadi. Svaki djelić mog tijela želi što prije krenuti su novoj momčadi'', rekao je prije nekoliko dana.

Hoće li Dinamo ostvariti dobar rezultat kod Bodo/Glimta?

Ukupno glasova:

Travnjak može izdržati, a i Dinamo

Nosit će dres s brojem 8 već večeras u Bodu, na samom sjeveru Norveške gdje je trenutno kišovito i vlažno, no ne i odveć hladno. Jutros je bilo 19 stupnjeva, no za večeras su najavljeni pljuskovi.

Ne treba brinuti za travnjak, jer je umjetan, ali to je velika prednost domaćina koji sjajno igra na svom terenu. Dinamo se ne treba ni toga bojati jer su se Modri uvijek dobro snalazili u Europi kada ih je dočekala umjetna trava.

Ono što je bitno je da Norvežani kod kuće izgledaju goropadno, ali u gostima baš i ne. O tome je bilo riječi u podcastu Utakmicu po utakmicu što možete pogledati u priloženom videu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider